Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savunmamızın tamamı vasat.Ched de ederini bulursa daha iyisini almak şartıyla satılmalı zaten.
Denayer iyi bence ama tecrübesiz.
Kalitesi var onun ama hem maç eksikliği hemde daha öğreneceğe tecrübesi var.

Linnes için henüz bir şey diyemeyiz malum dün gelmiş sayılır.

1 hafta kaldi, ozaman herkes bir umutsuzluga dusecektir.

Galatasaray'ın mevcut durumu sadece kadro planlaması ile düzelir zannediyorsanız yanılırsınız. Ha ne olur seneye şampiyon olunur, yine başlanır aşırı saçma işlere ve borç 2 trilyona çıkar. Şimdiden neşter vurulmazsa batacak kulüp. Diğer büyükler de böyle. Normal bir ülke olsa büyüklerin kollanmadığı 3'Ü de sadece mali kriterlerden dolayı alt liglere gönderilirdi.
Yahu bu dedigini ben zaten kac sezondur diyorum Ömer. Akilli bir planlama derken kadro planlamasini kastetmiyorum sadece. Genel anlamda bir planlama yok. Bana kalirsa kulüp satilmali ve sirket gibi yönetilmeli.

Benim karsi oldugum olay herkesin indirime gitmesi fikridir. Böyle bir politika hedefleri olan hic bir kulüp uygulamiyor, ama yine de batmiyorlar. Demek ki sorun baska yerlerde.

Ayrica unutulmamali ki kulüplerin borc batakliginda oldugu gercegi TFF yabanci sinirlamasi gibi sacma uygulamalarla desteklemistir. Burak bugün o parayi kazaniyorsa, yabanci sinirlamasindan dolayi kazaniyor.

Ülke anlaminda kötü yönetim var.

Son düzenleme:
Nöbet kapanmış gibi

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre Ç La liga yolundaymış. Real Sociedad ve Celta Vigo ile temastaymış Ahmed Bulud.

415190518_6321958ef8.jpg

#BirazdaNostalji

Ya kimse tam yazmamis ama burak selçuk umut Hamit sabri Tarık Jem olcan emre semih yasin bu adamları şimdi satsan takım direk yıllık alacakları ile beraber 40 50 milyon euro kara geçiyor şaka mi bu ya bunu görebilecek bir Tane yönetici yokmu. Zaten sezon bizim için bitti bunların yerine potansiyeli 5 genç adam bile alırsan toplam maliyet 25 milyon euro anca olur nerden baksan kulübe 20 25 milyon euro kar gelir ve eminim ki şu vasat adamlardan daha fazla iş yapar ya insanlar akıl tutulması mi yaşıyor anlamıyorum Vefa filan hikaye bunlar futbolcu vefalı olmaz ama kulüp vefalı olacak nerde görülmüş bu ya bu saydığım oyunculardan vefayi hak eden belki bir ihtimal oda selçuk var gerisi surf yabancı kuralı yüzünden bu maaşları alan adamlar hiç biride vefa gösterip 1 milyon euro ya indirmezler yilliklarini bizim kör yöneticiler bunu nasıl göremiyolar hayret valla çözüm bu kadar basit lan yapın işte zaten gitti sezon bari gelecek adına bi işe yaramis olursunuz

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre, Aydin ve Sabriyi nedense sözlesmelerinin bitmesine 6 aydan az süre kala, hep La Liga takimlari ister.

Ya kimse tam yazmamis ama burak selçuk umut Hamit sabri Tarık Jem olcan emre semih yasin bu adamları şimdi satsan takım direk yıllık alacakları ile beraber 40 50 milyon euro kara geçiyor şaka mi bu ya bunu görebilecek bir Tane yönetici yokmu. Zaten sezon bizim için bitti bunların yerine potansiyeli 5 genç adam bile alırsan toplam maliyet 25 milyon euro anca olur nerden baksan kulübe 20 25 milyon euro kar gelir ve eminim ki şu vasat adamlardan daha fazla iş yapar ya insanlar akıl tutulması mi yaşıyor anlamıyorum Vefa filan hikaye bunlar futbolcu vefalı olmaz ama kulüp vefalı olacak nerde görülmüş bu ya bu saydığım oyunculardan vefayi hak eden belki bir ihtimal oda selçuk var gerisi surf yabancı kuralı yüzünden bu maaşları alan adamlar hiç biride vefa gösterip 1 milyon euro ya indirmezler yilliklarini bizim kör yöneticiler bunu nasıl göremiyolar hayret valla çözüm bu kadar basit lan yapın işte zaten gitti sezon bari gelecek adına bi işe yaramis olursunuz

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takımın toplam yılık maaş tablosunu biliyormusun? Merakımdan soruyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt