Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim taraftarda bi alem 14 yıl şampiyonluk beklemisiz vs. Ya bekle kardeşim beklede takım iyi olsun duyelim ki olmadı Arsenal gibi adamlar şampiyon olmasada takım oynuyor zevk veriyor yarışmacı sonuçta bizde oda yokki takım diye bişey yok bir tane kanat adamımız olmadı gitti ya bir podolski var oda tam Kanat değil ve taraftarın yoğun çabasıyla alındı zaten başkada kanat yok Osmanlı maçında bile gördük küme düşecek takım illede bizden fazla top tutuyor. Bunu yapamazsan zaten kalende golleri görürsün de işte biz ne desek boş ne yönetim ne teknik direktör bunları göremiyor bizde sistem yok önce adam gibi bir takım kurup sonra alt yapı ve Scout işine girmek lazim takım bizi 3 4 sene görürse zaten alt yapı Scout meyvelerini verecek bunun için sistem kurmak lazım iyi hoca lazım akıllı yönetim lazım vs. Bizde olmaz yani benimki sadece rüya varya beni sportif direktör olarak al kulübe bu adamlardan iyi iş yaparım anlayamıyorum yıllarca futbolda görev almış adamlar bunları nasıl göremiyolar hayret valla

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera 25
Burak 8
Chedjou 8
Yasin 5
Semih 3
Telles+Bruma 16
Hamit Sabri Umut Jem kov
65m euro yapıyor...
20-25m euro ile Linnes tarzı iyi uygun oyuncularla kadro kur ffpyi bu tarz hamlelerle yoluna sokarsın maaş konusundaki tasarruf cabası

bunlar kimseyi göndermiyecek ve kimseyi de getirmiyecek,aciklamak cok mu zor transfer yapamiyoruz paramiz yok diye?

Independienteli yöneticiler: "Benitez transferi için Galatasaray ile pazartesi tekrar temas kuracağız." (Nahuel Lanzillotta)

Benitez'i 3-4e bırakır kulübü bizi yolmaya çalıştılar olmadı

İster alsınlar ister almasınlar ki almayacaklar, ancak Denizli'nin mantığı doğru Adam transferleri yaparak hem yarı yılda takıma adapte edecek hem taraftarı yeni transferler sayesinde heyecanlandıracak bir strateji seçmiş. Denizli'den beklenmeyecek kadar doğru bir stratejiydi. Ama işte dursun yalancısı herkese ayrı oynayarak koca camiayı ateşe attı. Yaparsın transferleri seneye ceza aldık ama zaten Avrupa Liginde gelir yok dersin, bu sene şampiyon olup yeniden cl hedefi koyarsın.
bu takıma şu an net 4 transfer şart, kanat santrafor stoper orta saha.

en sonunda sniejder i korumak için yanındakiler kötü masalı uydurulmaya başlandı ya
adam bu sene forumsuz işte atığı on şuttan bir ikisi kaleyi buluyor pozisyon olacak pasların yerini ve şiddetini ayarlayamıyor
Ne yapmalı Sneijder? Kanatlar da iki öküz oynuyor. Arkasında leşçuk ve ponk gibi iki durağan topçu var. En ileride ofsaytı, top kontrolünü bilmeyen ayrı bir sığır var. Ne yapmalı?

Benşm umudum bitti o kadar moralim bozukkş tarif edemiyorum resmen ya

Tamam lan tamam kweuke gelsin razıyım lan tamam allah aşkına

Benitezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

2.5 milyon euro 5 taksitle benitez.
İşlerine geliyorsa artık yoksa Bye.
Para yok malum

BenitezConfe.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=izPjR1dMtpw

Animation23nil033.gif

Pİyasası olan ve değerini bulan her oyuncuyu satmalıyız Muslera ve Sneijder buna dahil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt