Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takimda elestirilecek son adam Muslera.

Önünde savunma diye birsey yok, buna sirf defans hattini katmiyorum tüm takimin takim savunmasini kast ediyorum.

Abi aciyorum ben bu adama, bir bakin ya biz gol yedikten sonra bir adamin suratina bakin. Caresizlikten aglayacak adam neredeyse. Kurtar kurtar da bir yere kadar.

Insanin ne konsantrasyonu kalir ne gücü ne de inanci. O yedigi hatali goller Musleranin satilmasini isteyen gerizekali taraftarlara girsin.

Kaale almayin su adami ya. Sacmasapan düsüncesini sonuna kadar savunuyor.

Herif üste yazmiş Siz sadece sorunun forvet oldugunu sanin diye. Biz sorunlardan sadece biri forvet diyoruz. Lafi nasil anliyorsa.:red: Düz hesap 43 gol atmişiz forvet sorun degil. 27 gol yemişiz Muslera teneke.:asd22:

bazıları forvet alsak 27 gol yemicezmi diyor aslında evet bizim sorunumuz nedir ilerde top tutamamak osmanlı mnaçında santradan sonra 10 saniyede gol yemişiz yani ilerde duvar olan top tutan arkadaşlarını rahatlatan ver kaç yapabilen musleranın kaleci vuruşlarını kafayla indiren bi pivot santrofora ihtiyacımı var ikinci olarak ortasahaya ciğersiz bir dinamo lazım koşan basan pres yapan top kapan hava hakimiyeti olan sert bir dmc bence bu bolgeler kanattan daha önemli şuan için sinanın yukselen performansı poldinin de 10 güne döneceğini var sayarsak

Herif üste yazmiş Siz sadece sorunun forvet oldugunu sanin diye. Biz sorunlardan sadece biri forvet diyoruz. Lafi nasil anliyorsa.:red: Düz hesap 43 gol atmişiz forvet sorun degil. 27 gol yemişiz Muslera teneke.:asd22:

Kafa ancak buna basiyor iste. Tek faktörden yola cikiyor adam resmen.

Cok gol attik=forvetler de sorun yok, Cok gol yedik= Kalecide sorun var. Mantik aynen bu.

Her maç kalene 8'e yakın etkili atak gelsin (DURAN TOPLAR HARİÇ) çoğunu kurtar imkansız denileni çıkar 2-3 sene şampiyon yap 10 maçın 2'sinde falan hata olunca iki tane gerizekalı çıksın 20Milyon verilirse Muslera'yı göndersinler desin.

Vefasız oyun

Bana öyle geliyor ki son gün Burak ve beklemediğimiz süpriz bir isim toplam on küsür milyon ile satıp kimseyi alamayacağımız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya acaba bu sefer Denizli mi söz oyunu yaptı , abi bu nedir transfer kapandı dedikten sonra 4 isim çıktı

Muslera ile Sneijder gidecegine Dursun ile Denizli gitsin ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak 7 ye WHU ya gitti diyor beyaz tv

Luiz Adriano'da geldi diyor

Son düzenleme:
Madem oyuncu gidecek kimse niye Chedjou gitsin diyemiyor?

Hadi gözümüz aydın 7 M € karşılığında Burak Westham day mış

:gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak:

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR 32 sn.32 saniye önce
Burak Yılmaz 7 milyon euro'ya West Ham'a transfer oldu. (Beyaz TV)

Beyaz TV'ye inanıyorsunuz , dün Adriano İstanbul'da diyen sineklere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt