Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatalı gol yada gol yemeyen kaleci yoktur zaten. İyi kaleci dediğin takıma puan kazandırır, takımı şampiyon yapar ve ekstra kurtarış yapar. Bunların hepsi Muslera da mevcut. Şu sıralar konsatrasyon sorunu yaşıyor. Bu adam takımda eleştirilecek son oyuncudur bana göre.

arkadas herkes muslera diyorda,hakan baltayi hic gören yok??? bu adam bu sene abartisiz yedigimiz en az 15 golde payi vardir.ama neymis sessiz efendi isini yapiyor falan diye kimse sesini cikarmiyor...gecen sene son haftalarda biraz performansi yükseldi,(gerci ben muslera sayesinde diyorum) hemn hoppp sözlesmeye zam ve uzatma,sözlesme uzatildiktan sonra nerdeyse dibi gördü.birincisi cok agir,ikincisi stoper olarak rakibine hep 3 metre uzak oynuyor,duran toplarda nerdeyse tuttugu her adam kafa golü atiyor. dün yedigimiz 2. gole bakin ya 45 metre defansin arkasina uzun top atiliyor.balta kici dönük kaleye dogru kosuyor ,kafayi egiyor muslerayida sasirtiyor,dünyanin her yerinde atilan uzun top kafayla karsilanir.ama defans yapmayi bilmeyen bir geri 4 lümüz var.zaten sabri-semih-hakan balta nin oldugu bir defansla mac kazanmayi beklemek sadece bizim mall yerli hocalarin hayalidir..linnes 45 gün mac yapmamis hazir degilmis? ulan groskreutz 7 ay mac yapmadi ,hocalari ilk lig macinda 90 dakika ,oynatti hemde macin yildizi secildi,tam 12 km kosup bu mesafeyi bizim takimda 2 oyuncunun toplami bile yapmiyor..

Burak'tan %25 TS'ye vermemek için, 2 oyuncu West Ham'a göndersek diye dusundum :asd22:
Porto moutinho transferinde öyle yapmıştı sanırım. Fakat biri, Standart Liege , Crystal Palace, Nürnberg, PSV bu sebeple ceza yedi dedi.Hatta 8 mn euro ceza almış standart Liege

bu chedjou'ya karsi olsan durusu anlamiyorum. adam üst düzey bir stoper. ortasaha lesh oldugu icin öyle kötü görünüyor

Mexes veya Skrtel'mi Chedjou mu? Daha iyilerini free alma şansın var kötü değil iyi ama olması gereken kadar değil , yanına daha iyisini alırsan oynar.

Burak'ı kaça sattığımız zerre umrumda değil yeter ki gitsin

Burak zaten maliyetini çıkardı sadece oyun olarak zarar veriyor o yüzden gitmeli 3'e 5'e bakmadan

bu taktik ister renkdas. top rakipteyken topu kapamiyorsak, o TD kaynaklanir

Oyle ama sahada ayni anda Burak,Sneijder, Poldi, Yasin, Olcan, Selcuk gibi adamlar oldugunda top rakipteyken cok fazla bisey yapma sansin yok.

Ustelik ched ve semih gibi cok fazla bireysel hata yapan son derece yumusak stoperlere sahibiz.

Bu yuzden her mac gol yememiz kacinilmaz. Bu kadar general cok luks. Sadece 1 tane olmali general. Eger Sneijderi tutacaksak kalanlari degistireceksin.

Tabi bu buyuk degisimi dursun ve MD yonetiminde yapmak bence de dogru degil.

arkadas herkes muslera diyorda,hakan baltayi hic gören yok??? bu adam bu sene abartisiz yedigimiz en az 15 golde payi vardir.ama neymis sessiz efendi isini yapiyor falan diye kimse sesini cikarmiyor...gecen sene son haftalarda biraz performansi yükseldi,(gerci ben muslera sayesinde diyorum) hemn hoppp sözlesmeye zam ve uzatma,sözlesme uzatildiktan sonra nerdeyse dibi gördü.birincisi cok agir,ikincisi stoper olarak rakibine hep 3 metre uzak oynuyor,duran toplarda nerdeyse tuttugu her adam kafa golü atiyor. dün yedigimiz 2. gole bakin ya 45 metre defansin arkasina uzun top atiliyor.balta kici dönük kaleye dogru kosuyor ,kafayi egiyor muslerayida sasirtiyor,dünyanin her yerinde atilan uzun top kafayla karsilanir.ama defans yapmayi bilmeyen bir geri 4 lümüz var.zaten sabri-semih-hakan balta nin oldugu bir defansla mac kazanmayi beklemek sadece bizim mall yerli hocalarin hayalidir..linnes 45 gün mac yapmamis hazir degilmis? ulan groskreutz 7 ay mac yapmadi ,hocalari ilk lig macinda 90 dakika ,oynatti hemde macin yildizi secildi,tam 12 km kosup bu mesafeyi bizim takimda 2 oyuncunun toplami bile yapmiyor..

Bunları görecek taraftar ve teknik heyet lazım işte. Bizde herşey 1 maç üzerinden yorumlanır, o maç iyiyse iyi kötüyse kötü. Muslera'nın yaptıkları ortada tartışmaya bile gerek yok. Formsuz olduğu kesin ama abartmaya gerek yok.

BeyazTv dediyse dogru degildir

BeyazTv'de ROK hariç GS düsman dolu

bu adam 10 seneyi dolduracak GSde her zaman ayni hakan hic degismedi.
normal sartlarda 2 lig oyuncusu olamaz bizim banko oyuncumuz !

CZhFtXlWcAIBukc.jpg

Ahmet Cakar Burak Yilmaz dünyanin en iyi ligine gidiyor diye 'Türk futbolunda ölüm' diyor.

Arkadas bu adamlar nasil yorumculuk yapar?

Burak i satip hemen Benitez+Espinoza yi alabilsek keske, 2 tane Tangocu 1 tane Tangocu dan daha iyidir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt