Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis 1 dk.1 dakika önce
Benitez için bizim teklifimiz söylenen rakamların çok altında ve henüz gerçekleşen transfer yok.

Merhaba renktaşlar son gelişmeler nedir benitez'i aldık mı öyle konuşuluyor kaynak nedir?
Geçen Acun'un maçında iyi döktürdünüz Murat bey. Sizi Burakın yerine forvete transfer edelim mi?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Rakama bende inanmıyorum bence opsiyonu o kadardır görecez bakalım

İyi oynar kötü oynar bilemeyiz ama potansiyelli genç yetenek bunu biliyoruz..Artık destek olma zamanı linens de genç buda inş tutarda gençleşmiş oluruz.. Sıra forvette ekmek su kadar ihtiyaç forvet bjk kaleci diye ağlıyo biz forvet dye

Aha daha transfer bitmemis bile. Belliydi, bos yere gaza geldik yine :D
Diyorum ya 7 milyon fln veremeyiz, 7 de israr ediyorlarsa bu transfer net OLMAZ.

Benitez cok pas yapiyor, bir cok kez verkac yapiyor. Forvet'te Burak gibi odun olursa bu cocuk etkili olamaz, simdi sira forvette.

Burak'la verkaça girer, Burak topu kaptırır, sonra bu çocuğa söverler.

Benitez umarım karakterini koyar ortaya. Kimseye ezdirmez kendini. Ezmek isteyen olacaktır çünkü. Emre ç, Burak falan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Aguero 18, Tevez 19, Di Maria 19, Dybala 19, Higuain 19 yasinda Arjantin'den transfer oldu, Scoutlarin takildigi radar'a Benitez takilmadi en iyi yorum bu bu adam 7,5 etmez

Öncelikli hedefimiiz forvet olmalı, Burak-Umut ikilisi bizi en iyi ihtimalle 3. yapar. Seneye UEFA'ya gidip milyonlarca dolar zarar etmemek için forvet şartoğlu şart hem de en kallavisinden.

MERCADO | Los emisarios del Galatasaray se llevaron a Turquía la contraoferta realizada por #Independiente por Martín Benítez.

Independiente pretende €7,5M por el 85% del pase de Benítez, más un partido en Turquía por el que se cobrarían otros €500mil #Independiente

benitez transferi yatar onun yerine forvet alalım

M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis 17 Oca Schaffhausen, Schweiz
Benitez transferi $5m'un altına bitmeyecek, muhtemelen bonuslarla vs. $7m'a yaklaşacak. Gerçekten çok büyük risk alıyoruz, umarım patlamaz.

Bu riski almadık, iyi de yaptık.

M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis 2 dk.2 dakika önce

Benitezin Boca macini izledim de, neden bu kadar sevindiklerini ve neden Avrupadan kimsenin istemedigini anladim.

Bitmemiş mi yani transfer. Of ya. Kap gelene kadar inanmayacaksın arkadaş hiç kimseye

mephombia fenerli yavşagın teki arkadaşlar.erkegin o..... bile denilebilir.

benitez transferi yatar onun yerine forvet alalım

M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis 17 Oca Schaffhausen, Schweiz
Benitez transferi $5m'un altına bitmeyecek, muhtemelen bonuslarla vs. $7m'a yaklaşacak. Gerçekten çok büyük risk alıyoruz, umarım patlamaz.

Evet çok iyi yaptık yerliler varken ne diye sağa sola para saçıcaz yok mu etrafta yerli oyuncu hemen kapalım kimse görmeden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt