- 20 Mayıs 2011
- 23.548
- 10.477
- 1.873
Denizli Delgado istiyo Benitezden kesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benitezin Boca macini izledim de, neden bu kadar sevindiklerini ve neden Avrupadan kimsenin istemedigini anladim.
Geçen Acun'un maçında iyi döktürdünüz Murat bey. Sizi Burakın yerine forvete transfer edelim mi?
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Evet çok iyi yaptık yerliler varken ne diye sağa sola para saçıcaz yok mu etrafta yerli oyuncu hemen kapalım kimse görmeden.
benitez kim ya arjantin ligindeki cambazlar burda iş yapmaz .. güçlü adam lazım bize Bruma yeteneksizmiydi adam çelimsizliğinden kaybettibenitez gelir,ama bence o paralara degil.arjantin medyası abartılı yazıyo.
Bu diğerlerinin izlediği kim anlamış değilim
Murat Boz h.o iyi transferTabi bu güzel yönetimimiz bana yüklü bir imza parası verirse neden olmasın. Beniteze verceği parayı bana versinler. Dışarı yabancıya gidip kazıklanmasınlar türk evlatlarımıza değer versinler. Evlat olayım bende burakla panpiş olayım.ley:
ne alakası var arjantinde bile doğru dürüst iş yapmamıs oyuncuya 8 vermeyelim diye yerli mi alıcaz dünyanın her yerinde bir sürü oyuncu var gerek yok böyle ucuk rakamlara
Benitez yatmis