Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizli Delgado istiyo Benitezden kesin

benitez gelir,ama bence o paralara degil.arjantin medyası abartılı yazıyo.

Geçen Acun'un maçında iyi döktürdünüz Murat bey. Sizi Burakın yerine forvete transfer edelim mi?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Tabi bu güzel yönetimimiz bana yüklü bir imza parası verirse neden olmasın. Beniteze verceği parayı bana versinler. Dışarı yabancıya gidip kazıklanmasınlar türk evlatlarımıza değer versinler. Evlat olayım bende burakla panpiş olayım. :oley:

Evet çok iyi yaptık yerliler varken ne diye sağa sola para saçıcaz yok mu etrafta yerli oyuncu hemen kapalım kimse görmeden.

ne alakası var arjantinde bile doğru dürüst iş yapmamıs oyuncuya 8 vermeyelim diye yerli mi alıcaz dünyanın her yerinde bir sürü oyuncu var gerek yok böyle ucuk rakamlara

Benitez tarzı değil, pivot tarzı forvet almalıyız.

Aspor Son dakika:Galatasaray Martin Benitez transferinden vazgeçti..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar kimseyi alamazlar da iyi ki almadık şu Aarjantin'li Carrusca veliahtını.

Scout ekibinin hiç bir önerisini kaale almamak lazım.

Tabi bu güzel yönetimimiz bana yüklü bir imza parası verirse neden olmasın. Beniteze verceği parayı bana versinler. Dışarı yabancıya gidip kazıklanmasınlar türk evlatlarımıza değer versinler. Evlat olayım bende burakla panpiş olayım. :oley:
Murat Boz h.o iyi transfer

Vazgeçildiği iyi oldu. Çok paraydı.

ne alakası var arjantinde bile doğru dürüst iş yapmamıs oyuncuya 8 vermeyelim diye yerli mi alıcaz dünyanın her yerinde bir sürü oyuncu var gerek yok böyle ucuk rakamlara

Almıyolar işte anca oyalıyolar linnes nasıl alındı hayret valla donk komisyon zaten o tamam ama linnes ilginç gerçekten forvet zaten almıyacam dedi denizli kanat içinde hep saçma sapan isimlerle uğraşılıyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt