Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KES kus musun nesin sen !
Sneijder'den önce :
HAMIT , UMUT, BURAK, SABRI, OLCAN, TARIK indirime gitsin
KES kus musun nesin sen !
Sneijder'den önce :
HAMIT , UMUT, BURAK, SABRI, OLCAN, TARIK indirime gitsin
sneijder sadece luks bir oyuncudur, ve suan galatasaray lukse mukse yer yok.
Sizlere Audi, VW degil... TOFAS'lar , KARTAL'ar laik zaten.
Sizlere Audi, VW degil... TOFAS'lar , KARTAL'ar laik zaten.
Aysal senin Allah belani versin lanet herif her şeyi batırdı, terim'i kovdu. Mancini'yi getirdi, aptalca transferler yapıldı. Sonra Mancını'yi kovdu, prandelli'yi getirdi. Onda da aptalca transferler yapıldı.Bu süreç zarfında bir yığın oyuncunun maasina hak etmemelerine ragmen zam yaptı. Clde rezil olunca durumun vahimligini kavradı ve kaçtı gitti. Prandelli'yi kovduk, ona da bir yığın tazminat ödemek zorunda kaldık. Tam bir kepaze başkan, kulübün içine sicti.
Sen kime kuş diyon lan andaval
Ben aksini mi iddia ediyorum
İndirime gidilecekse hepsi gidecek nokta
Sneijder de adamsa indirime gider
Daha açık bir şekilde yazayım mı bunuda anlarsın artık herhalde
Hadi oradan Galatasarayi asil siz sikecilere biraktiniz.Baskanin kacti kuslara yem etti.Sikeci dostlara birakti neyin davasi lan.Bunu söyliyende Fenev SIKECILERIN formasini giymis....utanmaz herif
Sana söylüyorum K_U_S
Sen indirim mindirim demiyorsun bak adami delirtme, sen " SNEIJDER GITSIN ZATEN" diyorsun kus herif. Sneijder'in karyerine bir kere bak, ve Selcuk Burak Umut'un karyerine bak sonra düsün kim bu paralari hak ediyor diye degisik herif.
Sana söylüyorum K_U_S
Sen indirim mindirim demiyorsun bak adami delirtme, sen " SNEIJDER GITSIN ZATEN" diyorsun kus herif. Sneijder'in karyerine bir kere bak, ve Selcuk Burak Umut'un karyerine bak sonra düsün kim bu paralari hak ediyor diye degisik herif.