Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CZBlZbCWEAEnYsP.jpg

arkadaşlar olayın bu durumda oolmasından herkesin payı var ünal aysal döneminden önce muhteşem bir mali tablomuz yoktu bu sıkıntıyı 2000lerden beri yaşıyoruz son darbeyi ünal yapmış olabilr ama suçu tamamen ona atmak biraz hata olur gibi geldi yanlışım varsa kusura bakmayın.

KES kus musun nesin sen !

Sneijder'den önce :

HAMIT , UMUT, BURAK, SABRI, OLCAN, TARIK indirime gitsin

ulan oncesi sonrasimi var bu isin? sneijderde kesin indirim yapmasi lazim yoksa derhal gitmelidir artik, bu da benim gorusum. sneijder sadece luks bir oyuncudur, ve suan galatasaray lukse mukse yer yok.

Sneijder hic biryere gitmemeli

KES kus musun nesin sen !

Sneijder'den önce :

HAMIT , UMUT, BURAK, SABRI, OLCAN, TARIK indirime gitsin

Sen kime kuş diyon lan andaval

Ben aksini mi iddia ediyorum

İndirime gidilecekse hepsi gidecek nokta

Sneijder de adamsa indirime gider

Daha açık bir şekilde yazayım mı bunuda anlarsın artık herhalde

Dursun un arayipda bulamadığı fırsat..

Muslera , sneijder, ched, poldi gider.

Cenk, bilal, jem, umut as oyuncularımız olur. Ha bi de en çabuk Denizli kaçar,,,

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buyuk ihtimal:

1. buyuk para cezasi + Avrupa kupalari icin max 19 oyuncu bildirme zorunlulugu gelecektir (normalde bu 23 kisiydi galiba)

Man City de buna benzer bir ceza almisti sanirim, daha agir yaptirimlar verebileceklerine inanmiyorum..

(tahmin ettigim ve bazi sitelerde boyle deniyor)

Son düzenleme:
Aysal senin Allah belani versin lanet herif her şeyi batırdı, terim'i kovdu. Mancini'yi getirdi, aptalca transferler yapıldı. Sonra Mancını'yi kovdu, prandelli'yi getirdi. Onda da aptalca transferler yapıldı.Bu süreç zarfında bir yığın oyuncunun maasina hak etmemelerine ragmen zam yaptı. Clde rezil olunca durumun vahimligini kavradı ve kaçtı gitti. Prandelli'yi kovduk, ona da bir yığın tazminat ödemek zorunda kaldık. Tam bir kepaze başkan, kulübün içine sicti.

Sizlere Audi, VW degil... TOFAS'lar , KARTAL'ar laik zaten.

En iyi argumentin bu mu? Gidip calismayan bir AUDI'ye binecegimden otobuse binerim. para yokden anlamiyormusun?

sneijder en az 25-30 isterse 50%ye kadar indirim yapsin adamligini gostersin bize.

bu klüp kiralayıp durduğu furkana yıllardır 700 bin euro maaş ödüyor siz ne bekliyordunuz

Aysal senin Allah belani versin lanet herif her şeyi batırdı, terim'i kovdu. Mancini'yi getirdi, aptalca transferler yapıldı. Sonra Mancını'yi kovdu, prandelli'yi getirdi. Onda da aptalca transferler yapıldı.Bu süreç zarfında bir yığın oyuncunun maasina hak etmemelerine ragmen zam yaptı. Clde rezil olunca durumun vahimligini kavradı ve kaçtı gitti. Prandelli'yi kovduk, ona da bir yığın tazminat ödemek zorunda kaldık. Tam bir kepaze başkan, kulübün içine sicti.

olay tamda bundan ibaret tebrikler imzamı atarım

Sen kime kuş diyon lan andaval

Ben aksini mi iddia ediyorum

İndirime gidilecekse hepsi gidecek nokta

Sneijder de adamsa indirime gider

Daha açık bir şekilde yazayım mı bunuda anlarsın artık herhalde

Sana söylüyorum K_U_S

Sen indirim mindirim demiyorsun bak adami delirtme, sen " SNEIJDER GITSIN ZATEN" diyorsun kus herif. Sneijder'in karyerine bir kere bak, ve Selcuk Burak Umut'un karyerine bak sonra düsün kim bu paralari hak ediyor diye degisik herif.

Sana söylüyorum K_U_S

Sen indirim mindirim demiyorsun bak adami delirtme, sen " SNEIJDER GITSIN ZATEN" diyorsun kus herif. Sneijder'in karyerine bir kere bak, ve Selcuk Burak Umut'un karyerine bak sonra düsün kim bu paralari hak ediyor diye degisik herif.

:D

Neyse haklısın

Akıl tutulması yaşayan biriyle tartışarak vakit kaybedemem

Kuşun kimin olduğu belli avatar mesaj uyumu

işler çok kötü gitti diyelim görelim bakalım bizim futbolcuların değerini satışa koyalım muslera belki chedjou dışında hangi oyuncumuza 5 milyon ve üzeri verecekler

Sana söylüyorum K_U_S

bu nasil kafa ya? harbiden bu nasil kafa? kariyere mi bakiliyor para verilince? sneijder calisiyormu arkadasim? 4 milyon avro senelik haketiyormu? etmiyor. buna para verecek kadar para kalmadi kasada unal aysal kafasi yasayan herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt