Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysalı suçluyoruz ama cidden vizyon sahibi başkandı. O zamanın şartlarında yerli kuralı o kadar katıydı ki elimizdekileri kaçırmayalım diye uçuk rakamlarla yerlilere sözleşme yaptı. Ama ücretin artması kadar saçma birşey de olmamalıydı. Garanti para düşük olup performansa yönelik sözleşmeler olmalıydı. Drogba, Sneijder transfer başarıları ve yaşanan diğer başarılar nasıl Aysal'a malediliyorsa, bu FFP de Aysal ın ve ondan önceki yönetime maledilmelidir. Kimse dörtdörtlük değildir. Şimdi bu faturayı Özbek'e yüklemek insafsızca olur. Umarım mali disiplin kontrol altına alınabilir.

Aysalı suçluyoruz ama cidden vizyon sahibi başkandı. O zamanın şartlarında yerli kuralı o kadar katıydı ki elimizdekileri kaçırmayalım diye uçuk rakamlarla yerlilere sözleşme yaptı. Ama ücretin artması kadar saçma birşey de olmamalıydı. Garanti para düşük olup performansa yönelik sözleşmeler olmalıydı. Drogba, Sneijder transfer başarıları ve yaşanan diğer başarılar nasıl Aysal'a malediliyorsa, bu FFP de Aysal ın ve ondan önceki yönetime maledilmelidir. Kimse dörtdörtlük değildir. Şimdi bu faturayı Özbek'e yüklemek insafsızca olur. Umarım mali disiplin kontrol altına alınabilir.
arkadas ben aysali suclama adam iskeleti kurdu para yatirdi fazlasiyla kabul ama getiriside cok oldu her sene sampiyonlar ligi oradaki zaferler forma satisi tribün doluluk orani

transfer kapanmadi aksine acildi beyler hiz verip nekadar borca girebiliyorsak girelim bu transfer döneminde, transfer yasagi geldiginde en azindan su an yapacagimiz transferlerle minimum zarara getirelim borca gireceksede katlanacagiz artik
Ya cezamiz 2 ye katlanirsa.Iki sene avrupadan men felaketimiz olur

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan sende harbiden gram saygı kalmamış

Ayna karşısına geçince neler düşünüyorsun acaba merak ettim

Başkasına saygın yoksa kendine olsun

Tabi o varsa ?

Aynanin karsina geçince seni düsünüyorum.

Bana burda cow-boy'luk yapma, müsaade edersen tekrar Futbol'a geçelim.

transfer kapandı bence. uefanın şubat sonu kararı açıklayacağız sözü gözümüz üzerinde anlamını taşıyor veya taşımıyorsa bile bizim yönetim bundan bu manayı çıkarır hertürlü. yani şu dk itibariyle transfere fazla para harcarsak uefanın cezasının şiddeti de ona göre artabilir

Ocak 18 bitti.Günler gectikce transfer zorlasiyor.Bugün ortaya cikan durum yeni olmasa da transferi etkileyebilir.Ben artık transfer beklemiyorum.

Tüm takım yarı yarıya ücretlerinde indirime gitsinler açlar mı açıktalar mı kardeşim.

Ve ciddi manada iyi takım planlaması yapılmalı kariyerinin son demlerini yaşayan isimler ;

Direk nakite çevrilerek yada alınacak genç isimlerin transferinde takasta kullanılarak fayda sağlayabilirler.

Biz Galatasaray'ız bunlar bizim için basit şeyler ancak ceza alıp Avrupa'ya gidememe durumunda çok kelle gider çok kan akar.

arkadas ben aysali suclama adam iskeleti kurdu para yatirdi fazlasiyla kabul ama getiriside cok oldu her sene sampiyonlar ligi oradaki zaferler forma satisi tribün doluluk orani

Gidişi yanlış oldu, Terim'i kovması diğer yanlışıydı. Hadi Terim'i gönderdin A.Albayrak ve Ali Dürüst'ü yollaması diğer yanlışı oldu. Fatih Terim gönderildikten sonra Aysal'ın doğru hamlesi olmadı malesef. Severdim kendisini ama bu haldeysek büyük suç onda yine de. Yaptıklarını tabiki inkar etmiyorum. Kulübe vizyon katmıştır. FM'de bile alamayacağımız Sneijder ve Drogbayı getirmiştir. Dünyadaki her futbolcunun istenirse Galatasaray'a getirilebileceğini göstermiştir. Ama çok yanlışları oldu. En büyük hatası ise kulübü yarıyolda bırakmak olmuştur. Halbuki tam onun istediği ortam oluşuyordu. Yabancı kuralı değiştiğinde çoğumuz Aysal olmalıydı demiştik. Ama şemsiye çoktan kaçtı içeri. Açılmaz artık.

Aramizda adi le bizi trolleyen kus var.aziz ozbek diye isimin tesaduf olmasi da ilginc.kendisini gercek Galatasarayli tanitip bizi kandirmaya devam etsin kendisi.

transfer kapandı bence. uefanın şubat sonu kararı açıklayacağız sözü gözümüz üzerinde anlamını taşıyor veya taşımıyorsa bile bizim yönetim bundan bu manayı çıkarır hertürlü. yani şu dk itibariyle transfere fazla para harcarsak uefanın cezasının şiddeti de ona göre artabilir
Alakası yok, uefa öyle küçük oyunlara mı girecek.Direkt uyarır öyle bir durumda.Bu kurumu çocuklar yönetmiyor ya, belli bir plan program çerçevesinde oluyor her şey.Yani bugün toplantı yapılmıştır ve karar açıklanmıştır.Zaten bu haberi taa 4 aydır biliyorduk uefa bizimkilere şubatta cezanızı açıklayacağız demediğini mi zannediyorsunuz.Transfer olur , bu beklenmeyen bir şey değil.Hatta asporda izlemiştim İşbecer ceza gelecek gibi görünüyor demişti, bunu bilmemek salaklık olur zaten.Rahat ol yani.Ha iyi adam alırlar mı , bunlar alamaz.

Biri demin Aysalcılar konussun demişte Misimovicle Elanonun toplam zararı hiç yansımadı dimi FFP ye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt