Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi tamamlaniyorsunuz iste ne güzel.
hunharca-gulen-adam-o.gif

Bu saaten sonra transfer yapmak cok ama cok zor olur. Menejerlerinde haberi var Uefanin verecegi ceza'dan. 2-3 yil avrupadan men cezasi gelebilir. Bence Dursun özbeki daha fazla elestirmeninde bir anlami yok. Adam gercekten suçsuz çikti. Burda "Ünal basgani geri getirin" diyenler olmustu. Bu ceza Ünal Aysalin suçudur bunuda böyle bilelim.

Hepimizi kötü günler bekliyor ama düsüp kalkariz. Galatasaray yerde kalmaz!
kardes adamin otel zinciri var yatirsin parasini kulübe nasil yokmus baskan oluyorsa bize elbet zorlugunuda hesap edecek yoksa ne isi var bide makina mühendisi acik mert korkusuz

YERLİ MAAŞLAR: (€m)

Selçuk 2.8
Burak 2.8
Hamit 2.75
Umut 1.85
Olcan 1.7
Semih 1.6
Sabri 1.6
Tarık 1.3
Yasin 1.1

YABANCI MAAŞLAR: (€m)

Sneijder 4.5
Muslera 3.3
Chedjou 2.2
Donk 1.5
Telles 1.5
Bruma 1.3
Linnes 0.95
Denayer 0.8
Jose 0.8
Carole 0.7​

şu adamı bari kulubun bir yerine soksaydık

Evren TURHAN ‏@Evrturhan 44 sn.45 saniye önce
Futbolcuların hepsi FEDA yapıcak.basta Burak ve selcuk.transfer yasagı kesin gelecek.kimse artistlik yapmayacak artık icraat zamanı....

Men alırsak uefaya gidemeyiz lige odaklanmış oluruz.
Transfer yasağı alırsak biraz olsun kontrol altına alınır tablo.
Enseyi kabartmamak lazım. Galatasaray gücünü kullanan bir yönetim olursa daha iyi olur.

Yok işte hocam yoksa Avrupa'nın büyük takımları seviyesinde potansiyel var. Başı kopuk tavuk gibi yönetildik hep...

Kontrolsüz güç , güç değildir misali...

Ulan bari bir forvet alabilseydik o da hayal oldu. 1.5 yıl daha burak umut offf ki ne offff. Allah bize sabır versin

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ASpor, NTV Spor vs. tüm çok şerefli medya Dursun, Burak vs. tipleri övüyor, öte yandan Ünal Aysal ve Melo'ya bok atıyorlar. Bu işte bir sıkıntı var sanki. :red:

ahahahha bir kazık daha girdi galiba

Spor Gündemi ‏@SporGundemi35 11 sn.12 saniye önce
FLAŞ !!

Independiente Sportif Direktörü Damiani: "Benitez'in Galatasaray'a transferinin gerçekleşeceğini düşünüyorum

(Ajansspor)

bize fiko gibi baskan lazim adam dipten aldi takimi simdi bvb yapti. tesadüfmü hayir BASARI.
adamlar bi feda dedi q7yi yolladi 3mio aliyo diye 2sene sonra geri getirdi aynni q7 1,6mio, abartisiz sportingi gecebilselerdi kupanin en büyük favorisiydi bu hirsla giderlerdi cok oturdu takim neden cünkü arkasinda saglam yönetim var dogru isler yapiyorlar acikcasi ben hicbirzaman beklemezdim jimlastik kulübünün bukadar yükselecegini biz ise aksine git gide düsüyoruz. bitti artik yemiyorsa git kardesim FEDA mutlaka yapmaliyiz takimi seven yapar. yapmiyorsa sneijder sende git cok sevmeme ragmen zamani geldi degismeliyiz fedaysa feda. ilk bastada su rizik adami yollamaliyiz düzelmis baslamis takimla calismalara acik mert korkusuz 2senedir yatiyon rizik hamit.

ahahahha bir kazık daha girdi galiba

Spor Gündemi ‏@SporGundemi35 11 sn.12 saniye önce
FLAŞ !!

Independiente Sportif Direktörü Damiani: "Benitez'in Galatasaray'a transferinin gerçekleşeceğini düşünüyorum

(Ajansspor)

Olan oldu zaten gelsin bari izleyelim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt