Yucel Yuksel
Cezalı
- 20 Eylül 2014
- 4.032
- 3
- 498
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi tamamlaniyorsunuz iste ne güzel.
kardes adamin otel zinciri var yatirsin parasini kulübe nasil yokmus baskan oluyorsa bize elbet zorlugunuda hesap edecek yoksa ne isi var bide makina mühendisi acik mert korkusuzBu saaten sonra transfer yapmak cok ama cok zor olur. Menejerlerinde haberi var Uefanin verecegi ceza'dan. 2-3 yil avrupadan men cezasi gelebilir. Bence Dursun özbeki daha fazla elestirmeninde bir anlami yok. Adam gercekten suçsuz çikti. Burda "Ünal basgani geri getirin" diyenler olmustu. Bu ceza Ünal Aysalin suçudur bunuda böyle bilelim.
Hepimizi kötü günler bekliyor ama düsüp kalkariz. Galatasaray yerde kalmaz!
Men alırsak uefaya gidemeyiz lige odaklanmış oluruz.Olm çok üzülüyorum lan. Ne olacak bizim durumumuz?
![]()
bi b.k olmaz bizim takımdan belki bu ceza hayırlı bile oldu o lise bu kulubu yönetmeye devam ettikçe bir yol olmaz
Neyse sana boş yaparak iyi vakit geçirmeni dilerim
Men alırsak uefaya gidemeyiz lige odaklanmış oluruz.
Transfer yasağı alırsak biraz olsun kontrol altına alınır tablo.
Enseyi kabartmamak lazım. Galatasaray gücünü kullanan bir yönetim olursa daha iyi olur.
Burak'a şöyle feda f'si çıtlatılsa anında transfer tekliflerini kabul eder gider.
Burak'a şöyle feda f'si çıtlatılsa anında transfer tekliflerini kabul eder gider.
ahahahha bir kazık daha girdi galiba
Spor Gündemi @SporGundemi35 11 sn.12 saniye önce
FLAŞ !!
Independiente Sportif Direktörü Damiani: "Benitez'in Galatasaray'a transferinin gerçekleşeceğini düşünüyorum
(Ajansspor)