Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultraslan Burak Yilmazi niye korur bana aciklasin? Bunlar manciniyi istifaya davet etmediler mi? Zamaninda Galatasaray efsanesi Hasan Sasa ana avrat kufur etmediler mi? Zamaninda Geretse havalimaninda dalmadiniz mi? Necati Atesi dovmediniz mi?

Burak kim oluyor? 78736 tane de gol atsa Burak takimin icine siciyor bunu nasil goremezler?

yok biz bedavacılık derdinde değiliz

biletler bedava olsa önce bu forumdakiler ve sen gelirsin zaten

biz arma peşindeyiz

Biz "armanin pesinde degilsiniz" demedik ki. uA denen igrenc örgütün de armasi var sonucta. Onun pesinden kosuyorsunuz iste. Sen yesilden bahset yesilden, dursun iyi yediriyor mu yesilleri??

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bjk ersanı 8 milyon euroya çine satıyormuş. Birtek biz satamıyoz kimseyi vay arkadaş adamlar çine mine almanya 2.ligine oyuncu satıyorlar biz elimizdekileri bedavaya bile yollayamıyoruz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

satamıyoruz degil satmak istemiyoruz. yoksa burak'ı rahatlıkla 10 m euro'ya kitleriz.

Ultraslan Burak Yilmazi niye korur bana aciklasin? Bunlar manciniyi istifaya davet etmediler mi? Zamaninda Galatasaray efsanesi Hasan Sasa ana avrat kufur etmediler mi? Zamaninda Geretse havalimaninda dalmadiniz mi? Necati Atesi dovmediniz mi?

Burak kim oluyor? 78736 tane de gol atsa Burak takimin icine siciyor bunu nasil goremezler?

Yesil

Yesil'le calisiyor uA.

Dini imani para olan bi topluluk. Üc kurusu analarini bacilarini bile satar bu igrenc herifler. Bi gün nevizade'de birini cok fena dövdüm. Hatta uA ile ilgili bi daha bisey üzerimde olmayacak diye yemin ettirdim :D

Yemleniyorlar da ondan.

Yesil

Yesil'le calisiyor uA.

Dini imani para olan bi topluluk. Üc kurusu analarini bacilarini bile satar bu igrenc herifler. Bi gün nevizade'de birini cok fena dövdüm. Hatta uA ile ilgili bi daha bisey üzerimde olmayacak diye yemin ettirdim :D

Fatih Liman
Ne dion bu duruma Zeki Şentürk
te doy una hostia

Son düzenleme:
sow'u nasıl yolladılar ? sende burak'ı öyle yollayacan.

burak'ın sözlesmesi karsılıklı fesh edilsin demiyorum. bu adamı çin'den istiyorlar mı ? istiyorlar. bizde kazandıgından daha fazlasını kazanacak mı ? kazanacak.

oyuncunun maddi olarak kaybı olmaz.

burası hayır kulübü degil diyorum, satacan burak'ı ondan gelen para ile daha iyisini alacan. aksi halde bu takım anadolu seviyesinden öteye gecemeyecek.

en çok golü kim atmış son 3 yılda

bu adam kötüydü neden bu kadar gol attı

bi açıkla bu soruları ya :)

Lise emrediyor bunlarda uyguluyor işte. Lise Burak'ı silsin tekme-tokat girisip gönderirler.

Öğrenci kombinelerini el altından alıp sırada bekleyen 100 lerce kişinin rızkını kim yedi ua açıklasanıza kendi adamlaranıza bedava kombine verip kendinize uzak olanlara kombineleri satan para kazanan olusum işte

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bedava bilet olayını abartmamak gerekir okadar. Tüm ua ya dağıtılıyor algısı yaratılmış resmen. Eski ali Sami yen stadımıza göre çok daha az miktarda alıyorlar.

Forvet almamak sabotajdır.Kanattan öncelikli ihtiyaç sene başı da, bugün de forvettir.Forvet almayan net ihanet ediyordur.

Bin gsc li bence on bin ua liyi gebwrtir

te doy una hostia

Biz size polarci olamazsiniz demedik, biz size ADAM olamazsiniz dedik!

Gec maci, sanki amaciniz maca gidip size bi kac numara büyük gelen GALATASARAYIMIZI desteklemek. Siz polar satin, baska da bi halts yaramaz bu ua'lilar.

Son fiyat söyle de bi polar da ben alayim. Belki o zaman tatmin olursunuz, bu forumu da daha fazla kirletmeyip susarsiniz.

böyle boş konuşacaksan konuşma daha iyi

sanki polarcı dükkanı açtık milleti de haraca bağladık

uydurun durun kendi hayal dünyanızda

böyle boş konuşacaksan konuşma daha iyi

sanki polarcı dükkanı açtık milleti de haraca bağladık

uydurun durun kendi hayal dünyanızda

Durmak yok, polar satmaya, yesil dilenmeye devam...

Padisahim cok yasa.

Tez zamanda yok olasin ultra Omo

Ultra... Tövbe est, deterjan ismi gibi, gerci deterjan polar yikamays gerek ;)

Beşiktaş Stat Müdürü Turgut Akhan: Isıtma devredeydi ama hakem 'Çizgileri göremiyorum' dedi. Sahada bir buzlanma yoktu. Dedim işte eyyamcı hakemler federasyon

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt