Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de çok istesem de Famara ve Ben Arfa sezon başında almak ne kadar kolaysa (Ben Arfa freeydi , Famara istatistik kasmamıştı) , şuan o kadar imkansız

yönetimi ve hocayı düşündüğümde Cornelius'u alırlar 1.5-2 civarına böyle Burak 1.forvet kalır eldeki parayı da Benitez'e verirler mantığını çıkarıyorum (Felaket senaryosu)

Güvenilir neden güvenilmesin

5 yıldır lige ambargo koyan bir adamdan bahsediyoruz

Bahsedildiği kadar dipte değildir.Tek sorunu Türk olması yabancı olsaydı destekçisi çok olurdu

Allah aşkına golfe yönelin. Allah'ın adını verdim bak. Şu adamı savunmayın artık. Yabancı olsaydı deniyor. Arkadaş zaten sorun da bu adam yabancı transferleri engelliyor. Üstelik bu taraftar Hakan Şükür'Ü filan yabancı diye mi sevdi.

Burak kazmadır, gelmesi hatadır Bir an öce deolup gitmelidir. Bir daha Galatasaray ile adı yan yana bile anılmamalı.

Cornelius ile ilgilenip Spalvis ile nasıl ilgilenilmez aklım almıyor

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 22 dk.22 dakika önce
Clermont ikna edilememis an itibariyle.

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 13 dk.13 dakika önce
Benitez konusunun kapandığı filan yok. %15 lik pay sorun yaratıyor. Bence çözülür bu da. O kadar anlastiktan sonra %15 lik ücretten dönmez.

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 11 dk.11 dakika önce
Famara konusu da kapanmaz. 2-3 güne iki isim içinde net sonuç alınır. Olumlu veya olumsuz yönde.

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 7 dk.7 dakika önce
Bir diğer görüşülen isim ; Andreas Cornelius..

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 5 dk.5 dakika önce
Ortalık inanılmaz derede karışık. Her yere saldırmis durumdayız ama ne olacağını kestirmek biraz zor.
Bu arkadas bi sussun, kolpa Askin. Palavraci.

arkadas ezequel ponceden bahsediyor galiba ama daha kendide ismini tam bilmiyor

ponce çapraz bagları yırtıldı adamın roma almıstı ama oynatamadı bile

Yine bir troll
Nerdesin delikanli hakan hakla şunlari

te doy una hostia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt