Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah aşkına golfe yönelin. Allah'ın adını verdim bak. Şu adamı savunmayın artık. Yabancı olsaydı deniyor. Arkadaş zaten sorun da bu adam yabancı transferleri engelliyor. Üstelik bu taraftar Hakan Şükür'Ü filan yabancı diye mi sevdi.

Burak kazmadır, gelmesi hatadır Bir an öce deolup gitmelidir. Bir daha Galatasaray ile adı yan yana bile anılmamalı.

Kime göre ? Sana göre mi ?

Gerçek Galatasaraylı,takımını gerçekten seven kesim takımda kalmasından yana

Siz burada Fm den adam bulup hadi alalım derdindesiniz.Kulübün ne kadar zor durumda olduğunu göremiyorsunuz

Hem forvet alıp hem kanat almak geleceği çöpe atmaktır

CL de atılan goller felan çabuk unutulmuş

Alıştık artık bizim taraftar unutkandır

Para karşılığı yapmayacağımız kesin :)

bizim para kaynağımız yönetim zaten ama yönetimi yuhalıyoruz

futbolcuların bazılarıyla ahbaplık ilişkimiz var ama muslera ve sneijder dışında takımı protesto ediyoruz

bu forumdakilerin kafası böyle çalışıyor maalesef

belki de para kaynağımız cemaattir yada uefa lobisi

Götüne pantalon alamayan adamdan takıma çağ atlatacak hücum oyuncuları almasını bekliyoruz. Size de ironik gelmiyor mu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yavasgul soyisimden fifa menajeri mi olurmus ya, blatter dede duymasin

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Forumlara bakıyorum millet forvet dileniyor,sözlüklere bakıyorum herkes forvet transferi bekliyor,Twitter'a bakıyorum herkes ''forvet forvet'' diye diye inliyor, stada giden taraftar forvet transferi beklediğinden istediğinden Burak'ı Umut'u artık yuhluyor.
Futbolun ucundan anlayan herkes Galatasaray'ın forvete ihtiyacı olduğunu görüyor.

BİR BUNAK DENİZLİ GÖRMÜYOR. ALLAH SİZİN BELANIZI VERSİN. ÖRÜMÜZÜ YEDİNİZ GELEN GİDENİ ARATIYOR YA BU NEDİR YA BU NEDİR ? FORVET ALIN ULAN FORVET ALIN.
ÇILDIRACAM YA,KAFAYI YİYECEM. BURAK YEDEK KALMASIN DİYE FORVET ALMIYORLAR YA BUNDA EMEĞİ GEÇEN HERKES BİTSİN YOK OLSUN BU KULÜPTEN ARTIK.
HER MAÇ İZLERKEN ELİM AYAĞIM TİTRİYOR ARTIK REVA MI LAN BU BİZE HERİFLER ? ELİN OĞLU GİDİYOR RVP,FERNADAO,GOMEZ'İ ALIYOR YETMİYOR YEDEKLERİNİN YEDEĞİ BİZİM İYİ BİZ HALA BURAK'I KORUYORUZ,UMUT'U ÖVÜYORUZ.
DİYECEK BİR ŞEY YOK ARTIK.

Moderatör tarafında düzenlendi:
burası leş harbiden.

Yavasgul soyisimden fifa menajeri mi olurmus ya, blatter dede duymasin

Murat Yavasgül diye menajer var TFF'de

Batdal ve Serkan Çalıkın'da menajeri de burdaki kolpa , ordan yürümeye çalışıyo

bizim para kaynağımız yönetim zaten ama yönetimi yuhalıyoruz

futbolcuların bazılarıyla ahbaplık ilişkimiz var ama muslera ve sneijder dışında takımı protesto ediyoruz

bu forumdakilerin kafası böyle çalışıyor maalesef

belki de para kaynağımız cemaattir yada uefa lobisi

Takımı mı protesto ediyorsunuz ? :D Dün Burağı yalayan kimdi ? 1 Ay önce Yönetim İstifa dendiğinde taraftarı döven kimdi ? Jose ve her ne kadar sevmesekte Umut ıslıklanırken nerdeydiniz ? Niye sahip çıkmadınız. Sıkıyorsa bi Muslerayla Sneijdere dokunun bakın nasıl başınıza yıkılır o stad eroinciler

O degilde 2 gundur burak sevici polarcilar cogalmaya baslamis sanki burada?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt