Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deontay Wilder - Szpilka maçı baya iyiydi maç sonu Fury sahaya girdi Wilder'a meydan okudu :)

Edit : Banttan yayınlanmış, dün gecenin maçıymış.

dün burakı kim yaladı

gereksiz bir tepkiydi

yönetimi stadda istifaya çağıran sen misin

muslera sneijder dışında stadda takıma tavır koyan sen misin

neresi gereksiz bi tepkiydi açıklasana lütfen. sen burak ve türevi yerli çetesinin neresini savunuyorsun çok merak ettim. takımın içine iyice edene kadar bekliyelim mi bu yetersiz yeteneksizlerin. olmadı kulübün anahtarını verelim burak ve çetesine kafalarına göre takılsınlar nasıl olsa herzaman onlar haklılar, onlar herşeyin iyisini bilir.

Kime göre ? Sana göre mi ?

Gerçek Galatasaraylı,takımını gerçekten seven kesim takımda kalmasından yana

Siz burada Fm den adam bulup hadi alalım derdindesiniz.Kulübün ne kadar zor durumda olduğunu göremiyorsunuz

Hem forvet alıp hem kanat almak geleceği çöpe atmaktır

CL de atılan goller felan çabuk unutulmuş

Alıştık artık bizim taraftar unutkandır
Bu gerçek Galatasaray lılar nasıl oluyor ve nerede ? Gerçek Galatasaraylilik nasıl olunuyor bide?

Merak etiğimden soruyorum sadece yanlış anlama lütfen.

Soran olursa ULTRASLAN PROTESTO ETTI / BESTE YAPTI / GONDERDI DERSINIZ !!

Messi+Arda.JPG

Sercan karaktersizini trabzon maçında gördünüz mü nasıl top oynamış bizde koşmaya hali yoktu

Joseye yapılan gerekli bir tepki miydi ? Maç sırası Manciniyi istifaya çağırmak gerekli bir tepki miydi ? Zamanında Hasan Şaş'a sövmek gerekli miydi ? Amip gibisiniz işte para kaynağı kesilince tepki koy para kaynağı gelirse yalamaya başla hemen. Defolup gitseniz staddanda bi kurtulsak. Bildiğiniz 3 beste var,arada bi allah var kareografi işini beceriyorsunuz başkada bi numaranız yok. Faydanızdan fazla zarar var

anlık protestolar olur

emreye de joseye de

devamlı yapılanlar yönetim istifa gibi protestolar

para kaynağımız yönetim olsa istifa diye bağırmazdık doğru mu yanlış mı hadi cevap ver verebiliyorsan ?

para kaynağımız masonlar ve cemaat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt