Nusret Özsoy
Yeni Üye
- 13 Ağustos 2010
- 97
- 55
- 1.128
allahını seven üzerime forvet atsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son derken?Gece Benitez'in son maci varmis
dün burakı kim yaladı
gereksiz bir tepkiydi
yönetimi stadda istifaya çağıran sen misin
muslera sneijder dışında stadda takıma tavır koyan sen misin
Bu gerçek Galatasaray lılar nasıl oluyor ve nerede ? Gerçek Galatasaraylilik nasıl olunuyor bide?Kime göre ? Sana göre mi ?
Gerçek Galatasaraylı,takımını gerçekten seven kesim takımda kalmasından yana
Siz burada Fm den adam bulup hadi alalım derdindesiniz.Kulübün ne kadar zor durumda olduğunu göremiyorsunuz
Hem forvet alıp hem kanat almak geleceği çöpe atmaktır
CL de atılan goller felan çabuk unutulmuş
Alıştık artık bizim taraftar unutkandır
Son derken?
Deontay Wilder - Szpilka maçı baya iyiydi maç sonu Fury sahaya girdi Wilder'a meydan okudu
Edit : Banttan yayınlanmış, dün gecenin maçıymış.
Taniyamadim Latfi nasilsin?
Gece Benitez'in son maci varmis
Bizi de bos yere heyecanlandirdin, son mac icin resmi veda fln yapilacak sandikBize gelecek insallah o yuzden son
Joseye yapılan gerekli bir tepki miydi ? Maç sırası Manciniyi istifaya çağırmak gerekli bir tepki miydi ? Zamanında Hasan Şaş'a sövmek gerekli miydi ? Amip gibisiniz işte para kaynağı kesilince tepki koy para kaynağı gelirse yalamaya başla hemen. Defolup gitseniz staddanda bi kurtulsak. Bildiğiniz 3 beste var,arada bi allah var kareografi işini beceriyorsunuz başkada bi numaranız yok. Faydanızdan fazla zarar var
allahını seven üzerime forvet atsın.
geldim gittim hala bu zeki şentürk nöbette ultro tartışıyor ne zaman atılıcak bu adam nöbetten banlanmasında konudan uzaklaştırırsın bir zahmet kirletiyor nöbetin anasını ağlattı
Puhahahha geldi yinebye bye
bye bye
Fifa Menajeriyim belirttim kayıt olurken yöneticiye.
Ponce'yi ilk benden duyun yakında basına düşücek ne de olsa .