Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
böyle bir iddia zaten yok

Bana Galatasarayı uA sevdirmedi öyle bir oluşum yokken Galatasaray yok gibi konuşmayı kesin artık .. Burak yılmazı koruyan bir zihniyete asla kimsenin saygısı olmaz bu saatten sonra herkes işine baksın.. Sanki bir tek siz gidiyorsunuz maçlara ,sen kimlerin ne kadar fedakarlık yaptığını nereden biliyorsun ki? Boş yapmayalım daha fazla.. sen ve oluşumuna iyi seyirler...

Vayyy Ümit Karan laf çaktı

Siz varya son maça transfer yapıyorsunuz şampiyon olmak için

Dayanamadım kapattım ya dört tane aptal çıkmış konuşuyor. Nasıl kesiyor serhat burdisso gelirken buna sormuşlar almayın demiş.

Burdissonun neyini sormuşlar Serhata

Hangi ara izlemişte almayın demiş :D

Adam diyor ki Galatasaray 94 lü adamlardan uzak dursun futbol görüşüne bak :D

amrabat watforda gittiyse seneye bize geri gelir kiralık falan

İlk onun ismi aklına geldi onu salladı sanki para verdik o adama.
Gençler ilk defa ailesinden uzaklaştığı için olmazmış böyle bir kafa olabilir mi ya :D Bunlara kalsa herkes kendi oyuncularıyla oynasın hiç yabancı gelmesin takımlara.

serhat dinlersen genc topcu arjantinden brezilyadan almiyacaksin ,ümit dinlerse almanyada cok türk futbolcusu varmis evet var ümit mesela malli yi sana 1 milyona verirler ya da sina kurt bayern mönchengladbachdan bedavaya aldi so ra hertha ya 700000€ satti ama bize 700000 € hayatta vermezler ve su siralar türk futbolcusundan tamamimizi aldik basimizda buraklar selcuklar umutlar sabriler varken .

İlk onun ismi aklına geldi onu salladı sanki para verdik o adama.
Gençler ilk defa ailesinden uzaklaştığı için olmazmış böyle bir kafa olabilir mi ya :D Bunlara kalsa herkes kendi oyuncularıyla oynasın hiç yabancı gelmesin takımlara.

Saçmaladıkları kesin

Ümit Karan ortama uyuyor bence o kadar saçmalayacağına inanmıyorum

Galatasaray taraftarını (Ultraslan hariç) çok güzel anlatan bir resim.

ec53fdef7f60425928094cc304bca502.jpg

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Saçmaladıkları kesin

Ümit Karan ortama uyuyor bence o kadar saçmalayacağına inanmıyorum

Oda fazla para vermemek lazım diyor. Bir milyona olurmuş. Bir milyona adam alıp kiraya verecek klübüz sanki biz. Genç ve 11 oyuncusu olsun istiyorsan mecbur bu fiyatlara çıkıyorsun yani anlayamadıkları bu. Yok al bir milyona üç dört sene bekleyecem de bulursun oyuncu.

Oda fazla para vermemek lazım diyor. Bir milyona olurmuş. Bir milyona adam alıp kiraya verecek klübüz sanki biz. Genç ve 11 oyuncusu olsun istiyorsan mecbur bu fiyatlara çıkıyorsun yani anlayamadıkları bu. Yok al bir milyona üç dört sene bekleyecem de bulursun oyuncu.

Olur aslında

Scout ekibin gerçekten scoutluk yapsa

serhat dinlersen genc topcu arjantinden brezilyadan almiyacaksin ,ümit dinlerse almanyada cok türk futbolcusu varmis evet var ümit mesela malli yi sana 1 milyona verirler ya da sina kurt bayern mönchengladbachdan bedavaya aldi so ra hertha ya 700000€ satti ama bize 700000 € hayatta vermezler ve su siralar türk futbolcusundan tamamimizi aldik basimizda buraklar selcuklar umutlar sabriler varken .

Savunduğu şey doğru aslında

Adam Buenes Aires de doğmuş,büyümüş oradan dışarı çıkmamış gelirse sıkıntı çekebilir

He bu demek değil ki tutmaz,tutabilir de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt