Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam kusura bakmayın da hani formsuzluk vs sakatlığı geç misalen hani forvet olarak değerlendirisek olayı ki burak yılmaz a tv başında benimde çok saydırdığım anlar olmadı mı oldu ama bak bence şöyle durum

baros mu burak mı=burak

elmander mi burak mı=burak

necati mi burak mı=burak

drogba mı burak mı=drogba

cidden iyi ki transferleri taraftar yapmıyor.famara ve burak ı yanayana yazıp famara yı seçen bir topluluk işte gelip 3 maç sahada boş boş dolanıp durduğunu görmeleri lazım ki famara nın boş olduğunu anlayabilsinler ancak.veya burda kimler için ne methiyeler düzüldü zamanında hele yekta nın geldiği zamanları hatırlıyorum gerçek gs lisinden tut bilmem nesine kadar.şu burak yılmaz kaç senedir bizde arada formsuzlukları olmadı mı oldu elbette hangi forvetin yok ki,ha çok para alıyormu alıyor elbette o paralar bir forvet için hem türk için inanılmaz yüksek.ama bence tr de ilk 3 forvetten biri işte.gomez,fernandao,burak

umut a gelirsek ona sövmediğim gün yok.ilk sözleşmesi yenilenip opsiyon cart curt lu sözleşmeyi imzaladığında bile ne kadar kızmıştım.onun gs de oynadığı için bırak para almayı para vermesi lazım bu formayı giydiği için o kalitesizlikle.

Şunu görünce tutuldum abicim saygilar. Baros 3 burak ederdi.

Biraz önce burada birisi vardı Galatasaraylılar Burak kalsın istiyor diyordu. Telegol anket yapmış. %78 satılsın diyor. Satılmasın diyenlerin de muhtemelen yarısı Fenerlidir, bir kısmı Burak'ı seven kızlardır.
burakı seven kızlar mı var inanmam :D ben sadece futbol cahillerinin ortak sevgilisi zannediyordum bunu

Banada öyle geldi

Yasin Şimşek

başka böyle üyemiz varmı ki

yasin olamaz trollük yapamayacag kadar doğal mağlesef keşke trollük yaptığını düşünebilsek :( + adam giderken yasinede sallamıştır kendi adamı olsa sallamaz herald

Bu arada Ümit Karan doğrudan yapmasa da bizim yazdığımız yazıyı satır aralarında dillendiriyor beyler. Eğer çark etmezse helal olsun.

buragi da oven gorduk ya PES diyorum artik

heralde arkadasin uykusu vardi
bu ara fenerli ajanlar çok dolaşıyor forumda çoğu da yıllar öncesinden hesap açmışlar demekki bunların elinde baya bi sahte hesap var, sırf milleti sinir etmek için farklı fikirler savunuyorlar. dikkatli olmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt