Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CY9IDBqWwAARARs.jpg

Yasin Sergene mi sulanıyor bana mı öyle geliyor

Forumda ilginç anlar

Yav bu Zeki'nin ultraslanli oldugu bile belli degil. Fatih Liman'in 2. hesabi mi nedir:red:

SPORCOPE ÖZEL – Geçtiğimiz gün Sporcope.com’a konuşan Independiente Kulübü 2. Başkanı Noray Nakis, Martin Benitez’in Galatasaray’a transferi ile ilgili detayları yine Sporcope.com’a verdi.
Nakis, teknik direktör Mauricio Pellegrino’nun Benitez’in ayrılığına sıcak bakmamasına rağmen pazarlıkların sürdüğünü ve Galatasaray kulübüne en son 8 milyon euroluk bonservis bedeli istediklerini ilettiklerini söyleyerek, “Bugün yapılan görüşmede Galatasaray 6 milyon eurodan yukarı çıkmayacağını belirtti. Biz de 5 yöneticimizle toplantı yapıp son kararımızı Galatasaray’a bildireceğiz. Ortak noktada buluşursak transfer bitmiş olacak.” ifadelerini kullandı.
Noray Nakis ayrıca, Galatasaray’ın istediği Benitez ile ilgili detaylara da yer verdiği açıklamasında, “Martin burada Mustafa Denizli’yi soruyor. Youtube üzerinden Galatasaray taraftarını, maçlarını izliyor. Ben de gerekli bilgileri ona veriyorum. Kendisi Galatasaray’a gelmeyi çok istiyor. Galatasaray gibi bir kulüp onun kariyeri açısından müthiş olabilir” sözlerini sarfederek transfer ile ilgili detayları da görüştüklerini belirtti.
Martin Benitez’in transfer gelişmeleri ile ilgili tüm detayları, daha önce de olduğu gibi Sporcope.com’dan takip edebilirsiniz.

Bu adam da her saat scorcope'a konusuyor herhalde.

o adam vaktiyle Carrusca transferinde kanal kanal carruscayı övmüşdü,bizimkilerde atlayıp adamı almışdı sonuç malum.. yağlı kazık atmaya çalışıyor .

Abi cok baydi beni bu ultraslan konusu. Cogu konuda haksizsiniz arkadas, sacmasapan argümanlar ile Ultraslani savunmanin manasi nedir yahu.

Latif efsane ya adam günlük gelip Hakana küfürü basıp gidiyor :D

abi ua "heryer taksim heryer direniş" i de susturmaya çalışmadı mı?

tam sistem adamı bunlar yukarıda kim varsa peşlerindeler. Biraz karakter lütfen

MarvinTheMartian

Biraz önce burada birisi vardı Galatasaraylılar Burak kalsın istiyor diyordu. Telegol anket yapmış. %78 satılsın diyor. Satılmasın diyenlerin de muhtemelen yarısı Fenerlidir, bir kısmı Burak'ı seven kızlardır.

Burak dediginiz oyuncu cok iyise neden 8 gol attigi zman clde avrupadan arsenal city barcelona madrid gibi büyük kulüpler istemedi geciniz bunlari 35 lik drogbanin ölüsunu gorduk buraktan 10 gomlek daha iyidi suan takimda oyuncu yok kaliteli olarak snejider ve muslera dışında gerisi dikis tutturamayan oyuncular ile doldu chedjou gibi ovdugunuz oyuncuda sivas macinda pozisyon alma hatasindan gol yedik gene takimda cok eksik var köklü degisime ihtiyacimiz var Scout ekibinin alt yapi sisteminin mali yapinin en basta yonetimin degismesi şart her sene 5 10 oyuncu alarak bir yerlere gelemeyiz bizim suan ihtiyacimiz olan sey mayista kongre yapmak ve hakikaten is bilen yoneticilerle çalışmak

Elmander mi Burak mı?

Baros mu Burak mı?

Eski Necati mi Burak mı?

Drogba mı Burak mı?

hocam kusura bakmayın da hani formsuzluk vs sakatlığı geç misalen hani forvet olarak değerlendirisek olayı ki burak yılmaz a tv başında benimde çok saydırdığım anlar olmadı mı oldu ama bak bence şöyle durum

baros mu burak mı=burak

elmander mi burak mı=burak

necati mi burak mı=burak

drogba mı burak mı=drogba

cidden iyi ki transferleri taraftar yapmıyor.famara ve burak ı yanayana yazıp famara yı seçen bir topluluk işte gelip 3 maç sahada boş boş dolanıp durduğunu görmeleri lazım ki famara nın boş olduğunu anlayabilsinler ancak.veya burda kimler için ne methiyeler düzüldü zamanında hele yekta nın geldiği zamanları hatırlıyorum gerçek gs lisinden tut bilmem nesine kadar.şu burak yılmaz kaç senedir bizde arada formsuzlukları olmadı mı oldu elbette hangi forvetin yok ki,ha çok para alıyormu alıyor elbette o paralar bir forvet için hem türk için inanılmaz yüksek.ama bence tr de ilk 3 forvetten biri işte.gomez,fernandao,burak

umut a gelirsek ona sövmediğim gün yok.ilk sözleşmesi yenilenip opsiyon cart curt lu sözleşmeyi imzaladığında bile ne kadar kızmıştım.onun gs de oynadığı için bırak para almayı para vermesi lazım bu formayı giydiği için o kalitesizlikle.

yıl oldu 2016 hala burakı savunanlar var bunlar hamzayı da savundu zamanında. bize geldiği günden beri fikrim hiçbirzaman değişmedi burak benim için futbol zekası ve tekniği sıfırın altında, yerli kontenjanı ve attığı beleş gollerle bi yere gelmiş yeteneksizin tekidir. hayatta bazen bazı insanlar çok şanslı olur ya bu burak da bunlardan. yıllardır attığının 4-5 katını kaçırdı çoğu da %100 pozisyonlar ama hala attığı beleş golleri konuşan cahiller var niye çünkü adamların futboldan anladığı tekşey tabelaya bakmak burak uyanığı da bunu bildiği için sahada takımdan çok nasıl beleş veya penaltıdan gol atarım da kendimi kurtarırımın peşinde takım umrunda değil. o yüzdendir ki biçok kez kendinden önce topa vurup gol atan arkadaşının golüne sevinmemişliği vardır bencil herifin.

Ben onu bunu bilmem burak gidicek başka yolu yok adan hem kazma hem hödük selçukun performansını etkiliyor bu adama burak olmasa selçuk daha sağlam oynar trip atan olmucak

Burak Necati,Elmander ve Baros dan iyi miymis?

Yuh yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt