Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.759
- 1.672
- 1.328
Bu tribunler Hakani da Ardayi da yuhladi hiç kimse burak gibi trip yapmadi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forvet attığı golle ölçülür
varsas daha çok gol atan alınsın
galatasarayda da atıyor tsde de attı
forvet attığı golle ölçülür
varsas daha çok gol atan alınsın
galatasarayda da atıyor tsde de attı
arkadaş burak bile kendini bukadar savunmaz yetmedi mi 3-4 saattir dünyanın en beyinsiz forvetlerinden birini savunuyorsun. burak galatasarayda oynamasa 1 dk mı ayırmam o futbol fukarasına ismini söylerken sarfettiğim zamana yazık.hayalürünü olacak tabiki ve seni başbaşa bırakacağım
Elmander mi Burak mı?
Baros mu Burak mı?
Eski Necati mi Burak mı?
Drogba mı Burak mı?
Ben olabilirim sana yardimcizeki çok sıkıcı ve yorucu bi arkadaş.niye daha enerjik birileri ugramıyo foruma?
Soyleyecegin seuleri az cok.biliyorum pcde olsam bende bunlarin rezilliklerinden 2 kelam ederdim ama karsimizdaki adamlar arguman yerine sacma sapan seylerle geliyorlar karsimiza. Musaitsen anlat herseyi yasadiklarini uA gercegi aydinlansin. 10 senedir bi olusuma nefret besliyorsak sebebi vardir elbet.bazı oyuncular vardır bazı taraftarları çok severler,öyle sıkı fıkıdırlarki ne kadar samimi oyuncu! derseniz.. konuşturmayın adamı...
hepsi buraktan iyi
Doğrudur. Kesinlikle, Elmander'in presi ve Necati'nin önde top tutabilme becerisi, çalışkan engin-selcuk-melo-emre dörtlusuyle birleşince, hem top kalemize gelmiyor, hem de oyunu rahatça önde kurabiliyorduk.O sistemi 12-13'teki transferlerle bozduk attık.Ayrıca zannediyorum tüm bu sezonlardan daha az gol yedik ki Necati ve Elmander'in takım savunmasında, takımın önde kalmasındaki katkısı unutulabilir mi?
hepsi buraktan iyi
hayalürünü olacak tabiki ve seni başbaşa bırakacağım
Doğrudur. Kesinlikle, Elmander'in presi ve Necati'nin önde top tutabilme becerisi, çalışkan engin-selcuk-melo-emre dörtlusuyle birleşince, hem top kalemize gelmiyor, hem de oyunu rahatça önde kurabiliyorduk.O sistemi 12-13'teki transferlerle bozduk attık.
siz yıllarca çöp oyuncuların,sahte evlatların bu klübü nasıl ve kimler sayesinde sömürdü zannediyorsunuz ...