Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paralı köpeklik yapan kimse yok orda

bekleriz tribünlere
Ultraslan tribünde olup diyelim Buraki yuhlamak istiyorsun maç içinde ama tüm grup yuhlayanlari isliklayarak engeliyor. Bu arada Burak'a yuhlayinca ordaki ua grup arkadaşlarının gözüne carpiyorsun.
Ne olur o durumda?
A: dayak mı yersin
B: bidaha o tribüne gelmemi denilir sana
C: hiç bir şey olmaz

O degil de son macta yine sabri sag bek, hakan sol bek oynadilar :)

10 yil önce 10 yil sonra ayni terane :)

emenike gibi deli dana gibi koşup yıl sonu 5 gol atmasının bence bir anlamı yok
Emenike ile niye kıyaslıyorsun ki ayrıca onlar ellerindeki çürük elmayı yollayıp RVP ve Fernandao'yu aldı ama sendeki çürük elma hala duruyor unutma bir çürük elma bütün elmaların çürümesi için yeterli

11-12 sezonunda, 12-13 & 13-14 ve 14-15 sezonlarından daha çok gol attığımızı biliyor muydunuz?
Halbuki 11-12 sezonunda en golcü oyuncumuz 13 gollüydü.

Ultraslan tribünde olup diyelim Buraki yuhlamak istiyorsun maç içinde ama tüm grup yuhlayanlari isliklayarak engeliyor. Bu arada Burak'a yuhlayinca ordaki ua grup arkadaşlarının gözüne carpiyorsun.
Ne olur o durumda?
A: dayak mı yersin
B: bidaha o tribüne gelmemi denilir sana
C: hiç bir şey olmaz

herkesin cebinde kamera var

kim kimi dövmüş video yada foto atsın bunu söyleyen

bir daha tribüne gelme diyen olamaz stad sakaltutan geçidinde değil istanbulun ortasında

tabiki hiçbişey yapılmaz

Demek ki tahmin ettigimiz gibi Burak yaptiriyor sürekli o transfer haberlerini.

anlık protestolar olur

emreye de joseye de

devamlı yapılanlar yönetim istifa gibi protestolar

para kaynağımız yönetim olsa istifa diye bağırmazdık doğru mu yanlış mı hadi cevap ver verebiliyorsan ?

para kaynağımız masonlar ve cemaat

Ya bro yazmayı düşünmüyordum ama Allah belamı versinki boş konuşuyon git tribüncülük oyna burak sabah kadar gol atsada öküz atmasada öküz ulan bi kere burak forvet değil kanattan bozma bi adam top tutamaz top indiremez hava topu alamaz fiziğini kullanamaz dribling yapamaz düz koşularda ara paslarla ofsayta düşer pozisyon bilgisi sıfır burağın gol atmasının tkw sebebi Galatasaray formasının ağırlığıdır buraktan formayı al koy bi Anadolu takımına bak neler olur iki senedir kaçtane kumanda telefon kırdım bu öküz yüzünden buraktan cacık olmaz ayrıca net bi forvet değil o yüzden bol konuşma

takımdaki gruplaşma hk. yazdıklarıma cevap veremeyeceksin çünkü haklıyım

iyi geceler

La neyine cevap veremeyeceğim

Burak'ta ego yok dedin ya la

bir de üstüne benden cevap mı bekliyorsun

Tartışmamız sen o cümleyi yazdığın an itibariyle bitmiştir

Saygılarımla

Ya bro yazmayı düşünmüyordum ama Allah belamı versinki boş konuşuyon git tribüncülük oyna burak sabah kadar gol atsada öküz atmasada öküz ulan bi kere burak forvet değil kanattan bozma bi adam top tutamaz top indiremez hava topu alamaz fiziğini kullanamaz dribling yapamaz düz koşularda ara paslarla ofsayta düşer pozisyon bilgisi sıfır burağın gol atmasının tkw sebebi Galatasaray formasının ağırlığıdır buraktan formayı al koy bi Anadolu takımına bak neler olur iki senedir kaçtane kumanda telefon kırdım bu öküz yüzünden buraktan cacık olmaz ayrıca net bi forvet değil o yüzden bol konuşma

anadolu kulübü tsde kaç gol atmış bu adam

herkesin cebinde kamera var

kim kimi dövmüş video yada foto atsın bunu söyleyen

bir daha tribüne gelme diyen olamaz stad sakaltutan geçidinde değil istanbulun ortasında

tabiki hiçbişey yapılmaz
Hm ok. Olabilir bilmiyorum diye sordum.
Dedikodular oluyor orda burda işte.

11-12 sezonunda, 12-13 & 13-14 ve 14-15 sezonlarından daha çok gol attığımızı biliyor muydunuz?
Halbuki 11-12 sezonunda en golcü oyuncumuz 13 gollüydü.
11-12 sezonunda takım için oynayan golcülerin vardı diğer sezonlarda sadece kendisi için oynayan golcün var doğrumudur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt