Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.759
- 1.672
- 1.328
Hayirli geceler büyük Galatasaraylilar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezonluk topçu bunlar bi an parlar söner o zaman umutta mı iyi topçu?
yaşım 45 e doğru ilerliyor,kimin ne olduğunu iyi bilirim kimse burada malum taraftar grubunu savunmaya kalkmasın,pis madara ederim adamı, bire bir bildiklerimiz var hemde çok şey,gidin forumlarında sallayın bu martavalları(not : beni çok iyi bilirler,madara oldukları içinde forumlarından atmışlardı)
Belki bir stratejidir.River Plate - Independiente maci sali gecesi (3:10) oynanacak. Adamlar niye ilk 11i simdiden acikliyor?![]()
ne olur ne olmaz Benitez kaçmasın diye yapmış olabilirllerRiver Plate - Independiente maci sali gecesi (3:10) oynanacak. Adamlar niye ilk 11i simdiden acikliyor?![]()
peki burakta ego var
takım içi gruplaşmayla ilgili bişey yazamazsın
yaşım 45 e doğru ilerliyor,kimin ne olduğunu iyi bilirim kimse burada malum taraftar grubunu savunmaya kalkmasın,pis madara ederim adamı, bire bir bildiklerimiz var hemde çok şey,gidin forumlarında sallayın bu martavalları(not : beni çok iyi bilirler,madara oldukları içinde forumlarından atmışlardı)
sezonluk derken
son 5 sezondur kim daha çok gol atmış peki
Ya sen hala golden bahsediyorsun ya burağın önde tutamayıp kontradan yedirdiği goller nolucak?
11-12 sezonunda, 12-13 & 13-14 ve 14-15 sezonlarından daha çok gol attığımızı biliyor muydunuz?
Halbuki 11-12 sezonunda en golcü oyuncumuz 13 gollüydü.
sercan şerefsizi geçen sene hazırlık maçlarında iyiydi.. hatırlarsan hamza kadroda tutacaktı.. burak'a destek teranesi ile milleti keklemeye çalışan ultramallar tribünde bol bol söverek gönderttiler.. ben sercan'a kızmıyorum..
hayalürünü olacak tabiki ve seni başbaşa bırakacağım
Yalayın siz burağı yalayın adam topu tutamıyor saklayamıyor takımı zor durumda bırakıypr daha Sivas maçında kıçını yırttı atılmak oynamamak için kalmadan başka birşey değil