Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaşım 45 e doğru ilerliyor,kimin ne olduğunu iyi bilirim kimse burada malum taraftar grubunu savunmaya kalkmasın,pis madara ederim adamı, bire bir bildiklerimiz var hemde çok şey,gidin forumlarında sallayın bu martavalları(not : beni çok iyi bilirler,madara oldukları içinde forumlarından atmışlardı)

River Plate - Independiente maci sali gecesi (3:10) oynanacak. Adamlar niye ilk 11i simdiden acikliyor? :D

yaşım 45 e doğru ilerliyor,kimin ne olduğunu iyi bilirim kimse burada malum taraftar grubunu savunmaya kalkmasın,pis madara ederim adamı, bire bir bildiklerimiz var hemde çok şey,gidin forumlarında sallayın bu martavalları(not : beni çok iyi bilirler,madara oldukları içinde forumlarından atmışlardı)

usta anlad dök rezilliklerini sabahtan beri kafa ütülediler...

peki burakta ego var

takım içi gruplaşmayla ilgili bişey yazamazsın

Öncelikle ben gerek takım içi olsun gerekse de tribünde olsun

Hiçbir gruplaşmayı, oluşumu kabul etmiyorum

hepimizin tek gayesi olmalı o da GS

Ama kendi adıyla ürün basıp bunu parayla satan

Tribünlerde hep kendi sözünün geçmesini isteyen bir oluşum için

Takım içi Gruplaşma da son derece doğal gelebilir

Ama dediğim gibi bizler için tek gaye var o da GS

Saygılarımla

Burda diğer konuda cevap veremedi kimseye transfer forumuna sardı.

11-12 sezonunda, 12-13 & 13-14 ve 14-15 sezonlarından daha çok gol attığımızı biliyor muydunuz?
Halbuki 11-12 sezonunda en golcü oyuncumuz 13 gollüydü.

Ayrıca zannediyorum tüm bu sezonlardan daha az gol yedik ki Necati ve Elmander'in takım savunmasında, takımın önde kalmasındaki katkısı unutulabilir mi?

Son gelişme! “Benitez istiyor”
SPORCOPE ÖZEL – Geçtiğimiz gün Sporcope.com’a konuşan Independiente Kulübü 2. Başkanı Noray Nakis, Martin Benitez’in Galatasaray’a transferi ile ilgili detayları yine Sporcope.com’a verdi.

Nakis, teknik direktör Mauricio Pellegrino’nun Benitez’in ayrılığına sıcak bakmamasına rağmen pazarlıkların sürdüğünü ve Galatasaray kulübüne en son 8 milyon euroluk bonservis bedeli istediklerini ilettiklerini söyleyerek, “Bugün yapılan görüşmede Galatasaray 6 milyon eurodan yukarı çıkmayacağını belirtti. Biz de 5 yöneticimizle toplantı yapıp son kararımızı Galatasaray’a bildireceğiz. Ortak noktada buluşursak transfer bitmiş olacak.” ifadelerini kullandı.

Noray Nakis ayrıca, Galatasaray’ın istediği Benitez ile ilgili detaylara da yer verdiği açıklamasında, “Martin burada Mustafa Denizli’yi soruyor. Youtube üzerinden Galatasaray taraftarını, maçlarını izliyor. Ben de gerekli bilgileri ona veriyorum. Kendisi Galatasaray’a gelmeyi çok istiyor. Galatasaray gibi bir kulüp onun kariyeri açısından müthiş olabilir” sözlerini sarfederek transfer ile ilgili detayları da görüştüklerini belirtti.

Martin Benitez’in transfer gelişmeleri ile ilgili tüm detayları, daha önce de olduğu gibi Sporcope.com’dan takip edebilirsiniz.

sercan şerefsizi geçen sene hazırlık maçlarında iyiydi.. hatırlarsan hamza kadroda tutacaktı.. burak'a destek teranesi ile milleti keklemeye çalışan ultramallar tribünde bol bol söverek gönderttiler.. ben sercan'a kızmıyorum..

evet sercana hic sans verilmedi dogru dürüst.
anlamadigim, ayni td. baska takimda banko oynatiryor.
demekki GSde gercekten bazi oyuncunlarin sözü geciyor gibi.

zeki çok sıkıcı ve yorucu bi arkadaş.niye daha enerjik birileri ugramıyo foruma?

Adam sabahtan beri ua savunuyor bıkmadıda

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalayın siz burağı yalayın adam topu tutamıyor saklayamıyor takımı zor durumda bırakıypr daha Sivas maçında kıçını yırttı atılmak oynamamak için kalmadan başka birşey değil

forvet attığı golle ölçülür

varsas daha çok gol atan alınsın

galatasarayda da atıyor tsde de attı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt