Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tribunler Hakani da Ardayi da yuhladi hiç kimse burak gibi trip yapmadi.

bu sporcope neyin nesi la?güvenilir mi?

bazı oyuncular vardır bazı taraftarları çok severler,öyle sıkı fıkıdırlarki ne kadar samimi oyuncu! derseniz.. konuşturmayın adamı...

Selçuk İnan adam gibi adamdır

Ona laf edenler iftiracıların kendileridir

hayalürünü olacak tabiki ve seni başbaşa bırakacağım
arkadaş burak bile kendini bukadar savunmaz yetmedi mi 3-4 saattir dünyanın en beyinsiz forvetlerinden birini savunuyorsun. burak galatasarayda oynamasa 1 dk mı ayırmam o futbol fukarasına ismini söylerken sarfettiğim zamana yazık.

bazı oyuncular vardır bazı taraftarları çok severler,öyle sıkı fıkıdırlarki ne kadar samimi oyuncu! derseniz.. konuşturmayın adamı...
Soyleyecegin seuleri az cok.biliyorum pcde olsam bende bunlarin rezilliklerinden 2 kelam ederdim ama karsimizdaki adamlar arguman yerine sacma sapan seylerle geliyorlar karsimiza. Musaitsen anlat herseyi yasadiklarini uA gercegi aydinlansin. 10 senedir bi olusuma nefret besliyorsak sebebi vardir elbet.

Devam et Ugur abi. Bildiklerimiz kadar yardimci olmaya calisiriz.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Ayrıca zannediyorum tüm bu sezonlardan daha az gol yedik ki Necati ve Elmander'in takım savunmasında, takımın önde kalmasındaki katkısı unutulabilir mi?
Doğrudur. Kesinlikle, Elmander'in presi ve Necati'nin önde top tutabilme becerisi, çalışkan engin-selcuk-melo-emre dörtlusuyle birleşince, hem top kalemize gelmiyor, hem de oyunu rahatça önde kurabiliyorduk.O sistemi 12-13'teki transferlerle bozduk attık.

siz yıllarca çöp oyuncuların,sahte evlatların bu klübü nasıl ve kimler sayesinde sömürdü zannediyorsunuz ...

[FONT=droid_sans]- Selon [/FONT]France Football,[FONT=droid_sans] Lille s'intéresserait à l'attaquant danois de Toulouse [/FONT][FONT=droid_sans]Martin Braithwaite[/FONT][FONT=droid_sans]. L'international de 24 ans serait sur les tablettes du club nordiste. Galatasaray aurait également formulé une offre de 3,5M€ pour le joueur du TFC (24 matches, 9 buts). [/FONT]

SPORCOPE ÖZEL – Geçtiğimiz gün Sporcope.com’a konuşan Independiente Kulübü 2. Başkanı Noray Nakis, Martin Benitez’in Galatasaray’a transferi ile ilgili detayları yine Sporcope.com’a verdi.
Nakis, teknik direktör Mauricio Pellegrino’nun Benitez’in ayrılığına sıcak bakmamasına rağmen pazarlıkların sürdüğünü ve Galatasaray kulübüne en son 8 milyon euroluk bonservis bedeli istediklerini ilettiklerini söyleyerek, “Bugün yapılan görüşmede Galatasaray 6 milyon eurodan yukarı çıkmayacağını belirtti. Biz de 5 yöneticimizle toplantı yapıp son kararımızı Galatasaray’a bildireceğiz. Ortak noktada buluşursak transfer bitmiş olacak.” ifadelerini kullandı.
Noray Nakis ayrıca, Galatasaray’ın istediği Benitez ile ilgili detaylara da yer verdiği açıklamasında, “Martin burada Mustafa Denizli’yi soruyor. Youtube üzerinden Galatasaray taraftarını, maçlarını izliyor. Ben de gerekli bilgileri ona veriyorum. Kendisi Galatasaray’a gelmeyi çok istiyor. Galatasaray gibi bir kulüp onun kariyeri açısından müthiş olabilir” sözlerini sarfederek transfer ile ilgili detayları da görüştüklerini belirtti.
Martin Benitez’in transfer gelişmeleri ile ilgili tüm detayları, daha önce de olduğu gibi Sporcope.com’dan takip edebilirsiniz.

Bu adam da her saat scorcope'a konusuyor herhalde.

hayalürünü olacak tabiki ve seni başbaşa bırakacağım

Şu posta kadar savunmanı anladım saygı duydum dogrudur dedim , önde top tutamayışı sorusuna hayalürünü dersen ciddiye alınacak futbol bilgin yok, oda kusuru desen yine anlardım.Laf yarıstıyorsun sadece

Doğrudur. Kesinlikle, Elmander'in presi ve Necati'nin önde top tutabilme becerisi, çalışkan engin-selcuk-melo-emre dörtlusuyle birleşince, hem top kalemize gelmiyor, hem de oyunu rahatça önde kurabiliyorduk.O sistemi 12-13'teki transferlerle bozduk attık.

İşte transferdeki plansızlık göstergesi. Bir önceki sezon oynadığın santrafor profili sana başarı getirdiyse ne diye oradan Burak'a, Umut'a geçersin. Sırf Trabzon'dan biz alalım diye Albayrak'ın b.k yemesi.

siz yıllarca çöp oyuncuların,sahte evlatların bu klübü nasıl ve kimler sayesinde sömürdü zannediyorsunuz ...

Abi gözünü seveyim konuş sabahtan beri sıktı gerçekten işine gelene cevap veriyor gelmeyene vermiyor. Verilecek cevabı kalmayınca başkasına sarıp duruyor. Takıma bela oldular yetmedi geldiler foruma da bela oldular lütfen açık açık yaz ne biliyorsan .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt