Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler sinan son mac bir asist bir gol..Umut varmi Sinanda. maca bakamadim?

sinan topsuz oyunda hiç yok kayboluyor bence sahada ,bu benim fikrim tabiki ..ama şutları çok sağlam topu aldığında kaçak oynamıyor dikine gitmesi ve özgüveni iyi durumda bence...

Burak'ın yerine adam alınmazsa ki muhtemelen zorlamayacak adam anca alınacak, geçen seneki fb-emenike muhabbetine dönecek bizim iş. 17de 17 falan da hikaye böyle huzur bozan adamla

D5803 cihazımdan gönderildi

Burak Yıldı bizde öyle..

Yalnız dün çok kısa beyaz futbola baktım, medyadaki istisnasız herkes burak'ı savunurken, Abdulkerim taraftar herzaman haklıdır, Cemil Turanlar, Metin'ler ıslıklandı bu ülkede. Futbolcu dediğin o kadar parayı alıyorsa profesyonelim diye geçiniyorsa eğecek basını oynamaya devam edecek, Burak gibi el kol yapmayacak, taraftar zaten o azmi görünce gene bağırlarına basarlar, kin tutmazlar futbolcusuna dedi.

Bize de helal olsun demek düşer.

Önce fatih terimin üzerine oynadılar sonra büyük başkan ünal aysala sonra melo şimdi de burak olayları (kalması için) 2 sene önce CL de yarı finalden dönen kadro şimdi osmanlıyı yenermi diye düşünüyoruz ? yabancı sınırı olayları vs vs kimse salak değil bu taraftar herşeyi görüyor bu ülkede medya şikecilere çalışıyor hükümetin den tutun herkes onların arkasın da durmamış olsa (şike olayları dahil) şuan bayern gibi paris gibi ikinciyle aramızda 20 puan fark olurdu ... Ünal aysalı burada 2 transfer için eleştirenler bu süreçte ne kadar savaştığını unutuyorlar (tüpçü ile ) benim için aysal yaptığı yada yapmadığı transferler için değil de Federasyona karşı tavırlarıyla gözümde efsanedir...

Yalnız dün çok kısa beyaz futbola baktım, medyadaki istisnasız herkes burak'ı savunurken, Abdulkerim taraftar herzaman haklıdır, Cemil Turanlar, Metin'ler ıslıklandı bu ülkede. Futbolcu dediğin o kadar parayı alıyorsa profesyonelim diye geçiniyorsa eğecek basını oynamaya devam edecek, Burak gibi el kol yapmayacak, taraftar zaten o azmi görünce gene bağırlarına basarlar, kin tutmazlar futbolcusuna dedi.

Bize de helal olsun demek düşer.

O adam fenerli bildiğim kadarı ile değil mi ?

Şu adam kadar gerçekleri söyleseler takım şuan bu halde olmazdı.Dediğin gibi bizede helal olsun demek düşer.

"Golden sonra armayı göstererek şov yapma, paçan yiyosa çık konuş taraftarı eleştir"

"Sen bunlardan daha beterini kaçırdın taraftar sana destek çıktı. Şimdi niye tepki geliyo düşün biraz. Belliki senin arkadan arkadan ne işler çevirdiğini duyuyolar"

"Hocaların arkasından iş çevirip yeri geliyo yollatıyosun sonra basına çıkıp timsah gözyaşları döküyosun. Taraftar bunları görmüyo mu sanıyosun."

Erman Toroğlu'nun Burak Yılmaz hakkında görüşleridir. Aspor

D5803 cihazımdan gönderildi
Erman deli meli ama iyi yorum yapıyor bazen

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt