Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizli bile bilmiyor bunlar nerden bilsin transferi.Adam haftasonu bir oyuncuyu duyuracagiz dedi pazartesi oldu hala ses yok

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslan'da operasyon zamanı. Donk ve Linnes'i alarak ara transfer döneminin en hızlı takımı olan Galatasaray, transfere nokta koymak için düğmeye bastı. Cim Bom, Niasse ve Rodallega gibi tanıdık isimlerin de bulunduğu adaylardan bir ya da birkaçını renklerine bağlayacak. | FANATİK

Martin Benitez müjdesi. Independiente kulübünün yöneticisi açıkladı; Galatasaray'la anlaştık... Arjantin takımının asbaşkanı Noray Nakis, Galatasaray'ın çok istediği Martin Benitez konusunda çok önemli bir açıklama yaptı. Nakis, "Biz Galatasaray ile anlaştık amcak teknik direktör Pellegrino oyuncusunun satılmasını istemiyor. Onu ikna etmeye çalışıyoruz" dedi. | FOTOMAÇ

Remy iddiası.. Transfer döneminde forvet hattına takviye isteyen Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. İngiliz Daily Star gazetesi, Chelsea'nin Fransız yıldızı Loic Remy ile sarı-kırmızılı kulübün ilgilendiğini iddia etti. | Milliyet

Benitez olmadı.. Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin yolunu dört gözle beklediği Martin Benitez için Independiente kulübünü son olarak 5 milyon Euro önerildi. Ancak Arjantin ekibinin bunu kabul etmediği ve 8 milyon Euro istediği belirtildi. | Milliyet

Emre Çolak, Antalya'ya doğru... Mustafa Denizli'nin biletini kestiği isimler arasında yer alan Emre Çolak, büyük oranda Antalyaspor ile anlaştı. | Milliyet

Son aday Trotta... Transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, forvet transferinde rotayı şimdi de İtalya'ya çevirdi. Cim Bom, hücum hattı için de İtalya İkinci Ligi ekiplerinden Avellino'da forma giyen Marcello Trotta'yı istiyor. 23 yaşyındaki İtalyan golcü için Galatasaray teklifini yaptı. İki kulüp arasında pazarlıklar sürüyor. | POSTA

Bu ftwnin gustof nilsson dediği adam nasıl

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boşverin transfer olmaması bir yandan da iyi gidip mal mal adamlara dünyanın parasını verip iyice batıracaklar kulübü sonra bir de o adamları göndermekle uğraş.

En azından kulübün parası kasada kalır.

Yok çok gol atmış, yok vefaymış, yok çok gol kaçırmış yahu bunların hepsi palavra.Bir futbolcu gol kaçırabilir burakda kaçırabilir. Burakın bu takımda oynamamasının gol kaçırmayla ilgisi devede kulak.. Ben şu medyadaki Galatasaraylı olan olmayan yorumcuları,yazarları şaşkınlıkla izliyorum. Ve ondan sonra ülkemizdeki futbol neden gelişmiyor çok iyi anlıyorum.

Yahu Burak Yılmaz denen adam Fiziksel,teknik ve mental olarak Galatasaray gibi üst düzey bir takımın golcüsü, forveti artık neyse olamaz.Bu ilk geldiğindede böyleydi şimdide böyle. Çok gol atması bu durumu değiştirmez.

Heleki şu başımıza gelipde şu burakdaki yetersizliği, futbol bilgisizliğini,sahadaki garip garip amatörce hareketlerini göremeyen teknik adamlardan nefret ediyorum. Bu adamların neyini savunayım lan...

Sadece şunu düşünün, bu adamlar özellikle umut ve burak şikecilerde olsa orada iki dakika barınabilirlermi.. Bırak barınmayı özellikle umutu kapısının önünden geçirmezler.

Son düzenleme:
Bu konuşulan bebelerle bi yere varamayız arenayı bunlarla mı doldurmayı düşünüyor yönetim...

Bu ftwnin gustof nilsson dediği adam nasıl

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilk defa duyuyorum ama şunuda söyliyim böyle adamları Denizli kesmicek kafaları yicez Burak Yılmaz gecelerde aksın 11de yeri banko .. bu nasıl adalet burak yılmaz koşmasın ıslıklansın golcüye vefa nerde densin ... bu tarz konuşanları tokat manyağı yapasım geliyo ama 1 değil 2 değil 100lercesi böyle

Ntvspor ilk defa olumlu şeyler yazmış.Forvet ve kanat aranıyor falan halbuki forvet alınmayacak vs. demelerini beklerdim.

bu ben martinezi anlamadim, forvet mi kanat mi lan bu herif

valla böyle giderse 2017 ye kadar alividerçi.

ceza da gelir oh miss ben daha foruma bile uğramam kusura bakmayın hayatımdan 2 sene çöpe gitmiş zaten..

Muslera
Linnes ??? Denayer ???
Selcuk ???
??? Sneijder Podolski
???

Trotta Juveye gitti. Yeni Verratti denilen Sensiyi de aldilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt