Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözde remy'i takımı bırakmıyordu.Adamı spartak moskova almak üzere desenize biz hiç forvet transferine bulaşmadık bile yönetimin geçen dönem oldugu gibi bu dönemde ısmalarlama haberleri devam ediyor.Bizi umut burakla kanser etmeye devam edecekler.
Benim en çok takıldığım şu vitaminsiz Benitez olayı tam bir fiyasko olucak Carruscaya ne methiyeler dizdiler adam nasıl oynadı..hiç umutlu değilim

Boyle salakca birsey mi olur, Baskan anlastik diyecek ama hocadan izin isteyecek, lan patron hoca mi baskan mi? Hoca isterse aglasin, burada baskanlar anlastimi zaten oyuncu satilmistir.

Benitez videolarda tırt gözüküyor ama bu işler belli olmaz. Galiba aldık ha yerine birçok kendini ispat etmiş adam alabilirdik ama ısrarla bunu istemeleri beni "bu kadarda salak olamazlar heralde" dedirtiyor. İnşallah hayırlı olur.

Ben bir tek videolarda ki oyununu oynayan adam gördüm. O da Abdul Kader Keita! :hat:

Sneijder ? Poldi?
Sneijder da bu sene pek keyif verdiği yok. Takım kötü olunca oda etkisiz kalıyor tabiki diye biliriz.
Dikine atığı hemen hemen tüm pasları Nirvana ya gidiyor ki ilerde suarezler olsa bile alamaz o topları

Pas dosajini ayarlayamiyor gibi

Benitez videolarda tırt gözüküyor ama bu işler belli olmaz. Galiba aldık ha yerine birçok kendini ispat etmiş adam alabilirdik ama ısrarla bunu istemeleri beni "bu kadarda salak olamazlar heralde" dedirtiyor. İnşallah hayırlı olur.

Ben bir tek videolarda ki oyununu oynayan adam gördüm. O da Abdul Kader Keita! :hat:

Aynen öyle çok kişi geldi gitti Barussolar Lukunkular ama hepsi kötüydü

yauw alacaksaniz alin almiyacaksaniz oyalanip durmayin su benitez ile amator yonetim

Trabzonspor, Gaziantepspor'un golcüsü Muhammet Demir'i satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiraladı. (İHA)

Aynen öyle çok kişi geldi gitti Barussolar Lukunkular ama hepsi kötüydü

Yüzde 90 iyi çıkmayacak ama biraz şanslı olsak adam iyi çıksa lan zaten 8 milyon vermişsin heralde iyi çıkacak diyeceğiz ve yine tatmin olmayacak bu taraftar.

Şöyle 1-2 milyoncuk adam olsa iyi çıkınca taraftarda sahip çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt