- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
Donk Selçuktan daha iyi bence onu yazmayıp Selçuğu yazıyosun mantıklı değil benceAlabiliyorsak yerine adam onuda çıkartırım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donk Selçuktan daha iyi bence onu yazmayıp Selçuğu yazıyosun mantıklı değil benceAlabiliyorsak yerine adam onuda çıkartırım...
gsde izlemekten keyif aldıgım 1 tane adam yokBu adamlarla arena bi 2 sene daha dolmaz...
Benim en çok takıldığım şu vitaminsiz Benitez olayı tam bir fiyasko olucak Carruscaya ne methiyeler dizdiler adam nasıl oynadı..hiç umutlu değilimSözde remy'i takımı bırakmıyordu.Adamı spartak moskova almak üzere desenize biz hiç forvet transferine bulaşmadık bile yönetimin geçen dönem oldugu gibi bu dönemde ısmalarlama haberleri devam ediyor.Bizi umut burakla kanser etmeye devam edecekler.
Sneijder ? Poldi?gsde izlemekten keyif aldıgım 1 tane adam yok
bu stad dolmadıgına göre demek ki onlardadan keyif almıyorlarSneijder ? Poldi?
a.s duyum vermeyeceksen benche alalımSelamin Aleykum büyük Galatasarayın büyük taraftarı.

garanti elemanlar varken neden gidip sacma sapan riske girilir bunuda anlayamadım yıllarcaOlm bu Benitez bildiğin ontivero ya.Ona da gelmeden önce yeni agüero falan diyolardı.Onun da mevkisi aynı bu adam gibi belirsizdi %99 ihtimalle elde patlayacak bu eleman
Sneijder da bu sene pek keyif verdiği yok. Takım kötü olunca oda etkisiz kalıyor tabiki diye biliriz.Sneijder ? Poldi?
Etoo bitmiş abia.s duyum vermeyeceksen benche alalım
Benitez videolarda tırt gözüküyor ama bu işler belli olmaz. Galiba aldık ha yerine birçok kendini ispat etmiş adam alabilirdik ama ısrarla bunu istemeleri beni "bu kadarda salak olamazlar heralde" dedirtiyor. İnşallah hayırlı olur.
Ben bir tek videolarda ki oyununu oynayan adam gördüm. O da Abdul Kader Keita!![]()
bunlar anca avatarındakileri alırr olanları bile yolluyamıyolar müsvetteleryauw alacaksaniz alin almiyacaksaniz oyalanip durmayin su benitez ile amator yonetim
Gsstore de indirim falan mı var nie çökmüş ?
Aynen öyle çok kişi geldi gitti Barussolar Lukunkular ama hepsi kötüydü