Selim Uygar
Cezalı
- 20 Mart 2012
- 2.305
- 0
- 856
olumsuz hava koşulları nedeniyle KAP kapalı arkadaşlar bugün transfer olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam akıllı 1 forvete çarşı pazar karışır. Biliyorlar ki bizim pozisyona girme sorunumuz yok pozisyonları gole çeviremeyen sanatkar topçularımız var buraya kaliteli takviye 7-8 hafta sonra puan farkının 5-6 olması demek. Ve üstteki iki takımla içeride maç yapacağımız düşünülürse ikisini de yendiğinde kapatılmayacak farkta değil.
Bu yüzden umut ve burak'ın bu kadar korunmaya çalışılması ve buna çanak tutan yöneticiler dahil güya camia'nın adamları var
nesi rezilik anlamadimamartey için 7m euro vermişler biz donka 2,5m verdik tamamen rezillik
nesi rezilik anlamadim
Adamin sezon sonu kontrati bitiyor ondan uykudan uyanmis herhalde....yeni kontrat istiyor tabiki Filozof herif
O parayıda 8 taksitle 4 seneye yaydık Nasıl alacaktık Amartey'i ?amartey için 7m euro vermişler biz donka 2,5m verdik tamamen rezillik
denizli'nin yardimcisi olsun.
tamamda sen zaten hayatda alamazdin amarteyi?30 yasında mayıs ayında sözleşmesi biticek adam 2,5m vermek rezilliktir, diğer tarafta ise gelecekte rahat 10m dan fazla satabileceğin oyuncu varken
O parayıda 8 taksitle 4 seneye yaydık Nasıl alacaktık Amartey'i ?
tamamda sen zaten hayatda alamazdin amarteyi?
tamam ali gece alirsin, zaten biz brumadan tellesden cok para kazaniyoruz ya.o niyeymiş telles ile brumayı nasıl aldın? parayı verdin mi alırsın
tamam ali gece alirsin, zaten biz brumadan tellesden cok para kazaniyoruz ya.
sen karsilasma yaptin, ben onu anlamadim, hala anlamiyorum hangi mantikla kuruyorsun o karsilasmayi.tamam zaten 30 yasındaki adama 2,5m vermek cok mantıklı 2 sene sonra satarız onu da
tamam ali gece alirsin, zaten biz brumadan tellesden cok para kazaniyoruz ya.
sen karsilasma yaptin, ben onu anlamadim, hala anlamiyorum hangi mantikla kuruyorsun o karsilasmayi.
dong ile bisey demedim farkindaysan, demedigim biseyi biryerinden uydurma sinir etme beni