Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olumsuz hava koşulları nedeniyle KAP kapalı arkadaşlar bugün transfer olmaz

Adam akıllı 1 forvete çarşı pazar karışır. Biliyorlar ki bizim pozisyona girme sorunumuz yok pozisyonları gole çeviremeyen sanatkar topçularımız var buraya kaliteli takviye 7-8 hafta sonra puan farkının 5-6 olması demek. Ve üstteki iki takımla içeride maç yapacağımız düşünülürse ikisini de yendiğinde kapatılmayacak farkta değil.

Bu yüzden umut ve burak'ın bu kadar korunmaya çalışılması ve buna çanak tutan yöneticiler dahil güya camia'nın adamları var

yüzde bir miyon katılıyorum sadece karşı karşıya gol yüzdesi yüksek bir isim gelse biz lige geri dönücez umutun burağın kaçırdığının haddi hesabı yok

amartey için 7m euro vermişler biz donka 2,5m verdik tamamen rezillik

amartey gitmiş lan leicestera..kante-amartey:o vay babayın canına aslanım

tamam zaten 30 yasındaki adama 2,5m vermek cok mantıklı 2 sene sonra satarız onu da
sen karsilasma yaptin, ben onu anlamadim, hala anlamiyorum hangi mantikla kuruyorsun o karsilasmayi.

dong ile bisey demedim farkindaysan, demedigim biseyi biryerinden uydurma sinir etme beni

tamam ali gece alirsin, zaten biz brumadan tellesden cok para kazaniyoruz ya.

aynı zamanda telles 6,5m a geldi 1,5m kira 8,5 da opsiyon var aynı zamanda kur farkı var aynı şekilde bruma da alındığında 27m tl ye falan alındı şimdi satılırsa ona yakın bir fiyatla gitmiş olucak

sen karsilasma yaptin, ben onu anlamadim, hala anlamiyorum hangi mantikla kuruyorsun o karsilasmayi.

dong ile bisey demedim farkindaysan, demedigim biseyi biryerinden uydurma sinir etme beni

tabii ki de karşılaştırma yapıcam aynı bölgede oynayan oyuncular ve verilen paralar niye karşılaştırma yapmıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt