Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim gittikten sonra Aysal'ın yapmış olduğu transferlerden 11'e giren tek oyuncu Telles'ti, bu bile bazi şeyleri açıklayabiliyor esasen.Hatta birak 11'i, 18'e bile girebilen yok.

bize fiko gibi baskan lazim adam dipten aldi takimi simdi bvb yapti. tesadüfmü hayir BASARI.
adamlar bi feda dedi q7yi yolladi 3mio aliyo diye 2sene sonra geri getirdi aynni q7 1,6mio, abartisiz sportingi gecebilselerdi kupanin en büyük favorisiydi bu hirsla giderlerdi cok oturdu takim neden cünkü arkasinda saglam yönetim var dogru isler yapiyorlar acikcasi ben hicbirzaman beklemezdim jimlastik kulübünün bukadar yükselecegini biz ise aksine git gide düsüyoruz. bitti artik yemiyorsa git kardesim FEDA mutlaka yapmaliyiz takimi seven yapar. yapmiyorsa sneijder sende git cok sevmeme ragmen zamani geldi degismeliyiz fedaysa feda. ilk bastada su rizik adami yollamaliyiz düzelmis baslamis takimla calismalara acik mert korkusuz 2senedir yatiyon rizik hamit.

Ne abarttın be sportif başarı yok ortada bvb olmuşmuş sezon sonu görecez bakalım ne halt olduklarını.

Uyarı
Para cezası
Puan slime
Avrupa kupalarından alınacak paranın kesilmesi
Yeni oyuncuların Avrupa kupalarında oynamasına izin verilmemesi
Avrupa kupası için bildirilen oyuncu sayısında kısıtlama
Mevcut bir turnuvadan ihraç
Gelecek turnuvalardan men

En hafifinden en ağırına sıralama.dertlerini iyi anlattılarsa alınacak ceza, paranın kesilmesi ,puan silme ya da yeni oyuncuların avrupa kupalarında oynayamaması.bence dert edilecek bir durum yok

bize fiko gibi baskan lazim adam dipten aldi takimi simdi bvb yapti. tesadüfmü hayir BASARI.
adamlar bi feda dedi q7yi yolladi 3mio aliyo diye 2sene sonra geri getirdi aynni q7 1,6mio, abartisiz sportingi gecebilselerdi kupanin en büyük favorisiydi bu hirsla giderlerdi cok oturdu takim neden cünkü arkasinda saglam yönetim var dogru isler yapiyorlar acikcasi ben hicbirzaman beklemezdim jimlastik kulübünün bukadar yükselecegini biz ise aksine git gide düsüyoruz. bitti artik yemiyorsa git kardesim FEDA mutlaka yapmaliyiz takimi seven yapar. yapmiyorsa sneijder sende git cok sevmeme ragmen zamani geldi degismeliyiz fedaysa feda. ilk bastada su rizik adami yollamaliyiz düzelmis baslamis takimla calismalara acik mert korkusuz 2senedir yatiyon rizik hamit.

Asıl ceza alması gereken takım.eski başkanlarına envanterde belirttikleri ama kapamış olmaları gereken borçları var ve gelirleri yerlerde sürünüyor.

Su FFP ceza olayini ogrenince yeminle cok uzuldum. Sanki Allah vermesin bir sevdigim hastanelik olmus kadar neredeyse. Ceza cekilir oyle veya boyle. Uzuldugum nokta kesinlikle o degil. Beni uzen bizim gibi camianin bu durumlara dusmesi. Bizim ornek bir camia olmamiz gerekirken dustugumuz durumlara bak.

Simdi soylesinler bana , gercek bir taraftar kadar uzulmus mu eski yonetim , futbolcu? Burak'i sadece islikladigimiz icin tum medya bi anamiza sovmedigi kaldi. Vefasiz , dusuncesiz olduk. Lan biz vefasiz olsak , bazen maddi olarak zor oldugu halde digiturk , forma , urun gibi ihtiyacim olmayan ama sadece gercekten cocukluk askim olan Galatasaray'ima destek olayim diye neden alayim?

Biz karsiliksiz sevmisim aga. Var mi otesi?

Onun icin taraftarlara vefasiz diyen serefsizlerin ABV...

Herkes gider , biz kaliriz...

Son düzenleme:
___________Muslera____________
Linnes__Chedjou__Denayer__Carole
_________Donk__Selçuk_________
___Gümüs__Sneijder__Podolski___
___________Burak______________
Sub:Cenk,Balta,Olcan,Bilal,Emre,Yasin,Umut
Thank you Dözbek

Çok konuşacak yazacak şey var da insanın eli gitmiyor. Yaşanan şu durumun çok fazla suçlusu var. Kulübü kendi oyuncaklarına çevirmeye çalışan liseliler mi dersin , hakettiğinin 4/5 katı para alan futbolcular mı dersin, yoksa transfer manyağı hiçbir şeyi beğenmeyen taraftar mı dersin ? En büyük sorumlu tabi ki yöneticiler ama hepsinin payı var.
Her transfer döneminde yazıyorum şimdi de yazayım şu son iki yılda 4 transfer döneminde harcadığımız tüm parayı toplayıp her dönem için sadece bir futbolcu alsaydık ne olurdu sanki. Hem kaliteli bir kadromuz olurdu hem de bu kadar para saçıp sonunda ele güne maskara olmazdık. Aslında çok büyük dersler var almak isteyene alabilene. Bir milad olabilir kulüp adına ama ders alacaklarını hiç zannetmiyorum.
Bir aydır şu nöbete bir şey yazmadım çünkü şu dönemde transfer bizim için çok gereksiz. Alınacak futbolcular büyük ihtimal gene yanlış olacak ve gene para saçılacak boş yere. Zaten sezon gitmiş gerek yok. UEFA dan gelecek rapora göre maaşları azaltıp yapılabilirse en doğru bir iki transferi yapmak lazım. Aslında en doğrusu tamamen gençlere önem veren Avrupalı bir hoca getirip geleceğe yatırım yapmak ama o akıl biz de yok maalesef . Bakalım zaman ne gösterecek ama ben hiç umutlu değilim maalesef.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Ya kulup bütün sözleri yerine getiriyor şuan , UEFA zaten böyle birşey yapacaktı bizimkilerin de haberi var 2 kere görüştüler ama bence para cezası ile medya içinizi karartmak için gazlıyor suan

Beşiktaş'ın bizden daha iyi yönetildiği kesin

Yarı bütçemize bile sahip değiller ama bizden daha iyi yönetiliyor

Daha düşük maliyetlere daha iyi oyuncular alıyorlar her sene üstüne koyuyorlar

Yabancı sınırı bahane edilemez bence aynı sınır onlara da vardı

Onlar Oğuzhan Gökhan Töre vb yerliler alırken biz onlardan daha kötü iğrenç yerli oyunculara bol keseden milyonları savurduk durduk

Galatasaray'ın büyük potansiyeli var ama bir türlü doğru düzgün yönetilmiyor

En büyük sorun bu

Ya oyuncu satıp yada arazi,gayrimenkul satıp borçları kapatacağız.

Umarım gelecek ceza Liseci ya...kların kulüpten silinmesine vesile olur.

Profesyonel oyuncularımızdan Lucas Elias Ontivero'nun Montreal Impact kulübü ile 2016/2017 futbol sezonunun ilk yarısının sonuna kadar (31.12.2016'dan geç olmamak üzere) geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.Buna göre Montreal Impact kulübü oyuncuya hakedişlerinin 250.000 EUR 'luk kısmını ödeyecek olup geçici transfer bedeli olarak ayrıca Şirketimize oyuncunun kalan hakedişine denk gelen 225.000 EUR ödeyecektir. Bunlara ek olarak Montreal Impact kulübü 01 Aralık 2016 tarihine kadar 800.000 EUR bonservis ücreti ödemek kaydıyla futbolcuyu satın alma opsiyonuna sahiptir. Satın alma opsiyonu kullanıldığı takdirde oyuncunun gelecekte üçüncü bir kulübe transferi durumunda Montreal Impact kulübü Şirketimize satış karının 10%'unu ödeyecektir.

https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=499729

Burak duygusal çocuktur indirim deyip de adamı daha da duygusallaştırmayalım lütfen vatan hainliği yapmayalım

KAP'ta hareketlilik var hadi hayırlısı

kap geldi

AÇIKLAMA:
Profesyonel oyuncularımızdan Lucas Elias Ontivero'nun Montreal Impact kulübü ile 2016/2017 futbol sezonunun ilk yarısının sonuna kadar (31.12.2016'dan geç olmamak üzere) geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.Buna göre Montreal Impact kulübü oyuncuya hakedişlerinin 250.000 EUR 'luk kısmını ödeyecek olup geçici transfer bedeli olarak ayrıca Şirketimize oyuncunun kalan hakedişine denk gelen 225.000 EUR ödeyecektir. Bunlara ek olarak Montreal Impact kulübü 01 Aralık 2016 tarihine kadar 800.000 EUR bonservis ücreti ödemek kaydıyla futbolcuyu satın alma opsiyonuna sahiptir. Satın alma opsiyonu kullanıldığı takdirde oyuncunun gelecekte üçüncü bir kulübe transferi durumunda Montreal Impact kulübü Şirketimize satış karının 10%'unu ödeyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt