Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
men olmaz men olması için ŞİKE gibi bir pisliğe bulaşmak lazım. O 12 numaraya biz şerefsizlik yapmadık sadece fazla para harcadık:)

SON DAKİKA "Galatasaray, Avrupa kupalarından ağırlaştırılmış müebbet cezası aldı"

Satılabilicekler : Burak-Umut-Selçuk-tarık-sabri-jem paul-bilal-semih-koray-rodriguez
kalacaklar: Sneijder-muslera-sinan-Podolski-Chedjou-denayer

Denayer zaten gidecek 5 ay sonra. Ched de satilmali bence. Cok hata yapiyor. Eger tutabilirsek Muslera, Sneijder, Podolski. Ama korkarim bunlarin maaslarini bile sorun edebilir uefa. O zaman bunlari bile satmak zorunda kalabiliriz.

Joseyi su an satmak mantikli degil.

Digerleri sut.

Ama iskandinav, ligue 2 pazarina dalmaliyiz .

Maaslar mutlaka dusmeli.

Tabi muslera , sneijder , poldi maaslari o seviyede kalirsa maas ancak genclerle takimi donatirsak olabilir. Cunku gencler sneijder icin onlar nasil o kadar aliyor diyemez.

En kotusu ise bu yapilandirmayi dursun ve surekasi yapamaz.

Bir de ciddi ciddi transfer yasagi konusuluyor. Bunun icin yeniden yapilanmaliyiz acilen yani bu 12 gun icinde, dursunla!! :( :( :(

Yatacak yerin yok unal aysal!!

Sattığın kadar al cezası bizim için ödül olur. Başka türlü leşlerden kurtulamayız.

D5803 cihazımdan gönderildi

Denayer zaten gidecek 5 ay sonra. Ched de satilmali bence. Cok hata yapiyor. Eger tutabilirsek Muslera, Sneijder, Podolski. Ama korkarim bunlarin maaslarini bile sorun edebilir uefa. O zaman bunlari bile satmak zorunda kalabiliriz.

Joseyi su an satmak mantikli degil.

Digerleri sut.

Ama iskandinav, ligue 2 pazarina dalmaliyiz .

Maaslar mutlaka dusmeli.

Tabi muslera , sneijder , poldi maaslari o seviyede kalirsa maas ancak genclerle takimi donatirsak olabilir. Cunku gencler sneijder icin onlar nasil o kadar aliyor diyemez.

En kotusu ise bu yapilandirmayi dursun ve surekasi yapamaz.

Bir de ciddi ciddi transfer yasagi konusuluyor. Bunun icin yeniden yapilanmaliyiz acilen yani bu 12 gun icinde, dursunla!! :( :( :(

Yatacak yerin yok unal aysal!!

sneijder muslera podolski giderse benim için herşey bitmiştir yabancı dizi izlerim daha iyi ..

İnşallah sadece Avrupa dan men yeriz.O aradada köklü değişiklik yaparız.Su Burak,Sabri,Umut,Tarik... özellikle de o kansız hamit yok mu. İnsana koyan, elimiz de futbolcu yok adam gibi coplere fahiş ücretler veriyoruz.Ya satin kardeşim maddi manevi zarar ediyoruz bu kodumun evlatları yüzünden.Sabah sabah bizi sinirlendirmeye hiç hakları yok.

Hıncal Uluç: Podolski gibi 70-80 dakika yatıp bir şut atarsın, auta gitse de önemli değil 'vay ne şut attı Podolski'ye bak' derler.

Hıncal Uluç'tan taraftara: "Melo'yu kahraman yaptılar. Melo kadar başınıza taş düşsün. Şimdi Mancini'nin de başını yiyor

Allahım yaa bu adam ne böyle

İnşallah sadece Avrupa dan men yeriz.O aradada köklü değişiklik yaparız.Su Burak,Sabri,Umut,Tarik... özellikle de o kansız hamit yok mu. İnsana koyan, elimiz de futbolcu yok adam gibi coplere fahiş ücretler veriyoruz.Ya satin kardeşim maddi manevi zarar ediyoruz bu kodumun evlatları yüzünden.Sabah sabah bizi sinirlendirmeye hiç hakları yok.
sadece para cezası da yiyebilriz belli olmaz lobimize bağlı

emre çolak antalyaya gidiyo tam katkı veremese de burak sabri tarık hainleri takımda kalırken bunlar gidiyo ya ne diyim tamam gitmesi gerekiyo ama ilk gönderilecekler arasında olmamalı

sneijder muslera podolski giderse benim için herşey bitmiştir yabancı dizi izlerim daha iyi ..

Valla belki cok kisi icin oyle ama ben serbetliyim. Mustafa sarpli baris ozbekli kadronun bile macini kacirmiyordum kombinemle! :) o biber gazi ile ortaligi kasip durduklari macta kapalida inatla kaln tek taraftar bendim! Milliyette fotografim bile cikmisti!! Atamadi kopekler beni staddan! :) 5 mac ceza aldigimiz yil da bu olay uzerine ilk gun gidip kombinemi yenilemistim inadina!!

Simdi tabi arenayi dolduracak olcude yildizlari tutup genclesmeli ve maas skalasi cok acil dusurulmeli.

Tabi bunlar ince hesap ve cok calisma, futbol bilgisi, zeka, vizyon gibi unsurlara ihtiyac var. Basimizda bu unsurlara tarihimizde en az sahip olan dursun var ne yazikki!!:(

Bu 12 gunun bizim gelecek 2 yil lig basarimizi kokunden degistirebilecek kadar kritik. Olmak ya da olmamak meselesi!! Sadece 12 gun var. Ve basimizda dursun!!! :(

Son düzenleme:
Lan transfer yasağı falan yememiz imkansız. Onu Uefa vermez Fifa verir. Lütfen transfer yasağı yiyeceğiz tarzında yazı yazmayın...

Bence uyarı bir para cezası gelecek ya da en kötü ihtimalle 2 yıl avrupadan men yeriz.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan transfer yasağı falan yememiz imkansız. Onu Uefa vermez Fifa verir. Lütfen transfer yasağı yiyeceğiz tarzında yazı yazmayın...

Bence uyarı bir para cezası gelecek ya da en kötü ihtimalle 2 yıl avrupadan men yeriz.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 yil men yersek 80 den 2 yilda 160 milyonTL gelirlerimizde azalma olur Sence bunu kaldirabilir miyiz??

UEFA açıklamasının ardından Dursun Özbek, Mehmet Özbek ve Fatih İşbecer bir araya geldi. Transfer yapılmama düşüncesi gündemde. (Milliyet)

Satış listesine konanlar: muslera, sneijder, podolski, emre çolak
Kalması istenen evlatlar: burak, selçuk, sabri. Umut, rızık
olacak olan bu

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt