Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla belki cok kisi icin oyle ama ben serbetliyim. Mustafa sarpli baris ozbekli kadronun bile macini kacirmiyordum kombinemle! :) o biber gazi ile ortaligi kasip durduklari macta kapalida inatla kaln tek taraftar bendim! Milliyette fotografim bile cikmisti!! Atamadi kopekler beni staddan! :) 5 mac ceza aldigimiz yil da bu olay uzerine ilk gun gidip kombinemi yenilemistim inadina!!

Simdi tabi arenayi dolduracak olcude yildizlari tutup genclesmeli ve maas skalasi cok acil dusurulmeli.

Tabi bunlar ince hesap ve cok calisma, futbol bilgisi, zeka, vizyon gibi unsurlara ihtiyac var. Basimizda bu unsurlara tarihimizde en az sahip olan dursun var ne yazikki!!:(

Bu 12 gunun bizim gelecek 2 yil lig basarimizi kokunden degistirebilecek kadar kritik. Olmak ya da olmamak meselesi!! Sadece 12 gun var. Ve basimizda dursun!!! :(
12 gün olabilir ama en fazla 1 oyuncu alırız daha benitez yeteneksizini bile alamadık çok acayip hamleler geliyo inanamıyorum.. ayrıca Amrabata gerçekten üzüldüm adam bizde banko oynardı ya yazık günah

Lan ne bos insanlar ile futbol muhabbeti yapiyormusuz burda. Allahim sen bu ülke deki insanlara akıl ve mantik ver.

Benitez'i izleyenler ilk yari sonunda iyi ama 8 milyon degil yazmis. Ulan degeri 45 dk icinde mi belirleniyor?

Bu kafayla Real Madrid taraftari Bale 10 dk icinde 5 gol atmazsa 'ehehe kazik yedik asla 100 milyon degil' demeli.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

2 yil men yersek 80 den 2 yilda 160 milyonTL gelirlerimizde azalma olur Sence bunu kaldirabilir miyiz??
Tabi bu en kötü senaryo. Biz iyisini düşünelim...

Ha oldu ki yedik cezayı o zaman is yine taraftara düşüyor. Kaldıramaya biliriz ama asla batma gibi bir durum olmaz. Aksine camia kenetlenir ve biz kenetlendigimizde neler olduğunu herkes bilir! Sadece avrupa çapında prestij kaybederiz, o çok can sıkar.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan transfer yasağı falan yememiz imkansız. Onu Uefa vermez Fifa verir. Lütfen transfer yasağı yiyeceğiz tarzında yazı yazmayın...

Bence uyarı bir para cezası gelecek ya da en kötü ihtimalle 2 yıl avrupadan men yeriz.

adamlar bağıra bağıra şike yaptı 3 yıl ceza verdiler,vermezler 2 sene diye düşünüyorum.verselerde mali tabloyu düzeltecek çok hamle yapıldı,sonunda durumumuz bundan daha kötü olmaz.benitez gelecek mi ondan bahsedelim enseyi karatmayın.en kötü oteli satarlar haneye kar yazarlar olur biter

FİFA'nın ceza kesmesi için Atletıco ve Real gibi usülsüzlükler yapman gerekir... mesela bir oyuncu parasını alamadığı zaman UEFA'ya gitmez... FİFA'ya gider direkt olarak... çünkü oyuncunun parasını ödemezsen transfer yasağı yersin... Ama borç yüzünden transfer yasağı yemezsin.. çünkü Borç kısmına FİFA değil, senin bulunduğun Kıtada ki yani Avrupa'nın en büyük fedarasyonu UEFA bakar... UEFA denetler borçları...

mesela hıyarovic parasını alamamıstı ve gitmisti. fifa'dan ceza yemedik.

heralde bir oyuncu icin degil takım halinde paralar ödenmiyorsa ceza kesiyorlar.

Lan ne bos insanlar ile futbol muhabbeti yapiyormusuz burda. Allahim sen bu ülke deki insanlara akıl ve mantik ver.

Benitez'i izleyenler ilk yari sonunda iyi ama 8 milyon degil yazmis. Ulan degeri 45 dk icinde mi belirleniyor?

Bu kafayla Real Madrid taraftari Bale 10 dk icinde 5 gol atmazsa 'ehehe kazik yedik asla 100 milyon degil' demeli.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
renktaş ülke futbolunda fizik çok önemli hale geldi yoksa fernandao ayısı gol krallığına oynamazdı adamda yetenek yok.. o yüzden güvenemiyorum ben beniteze ve videolarda bi numarasını göremedim canlı da izlemedim ama bu paraları etceğini düşünmüyorum mali durumumuz sıkıntıyken buna harcıcağımız parayı forvete harcayıp genç bir kanat almamız gerekiyor

adamlar bağıra bağıra şike yaptı 3 yıl ceza verdiler,vermezler 2 sene diye düşünüyorum.verselerde mali tabloyu düzeltecek çok hamle yapıldı,sonunda durumumuz bundan daha kötü olmaz.benitez gelecek mi ondan bahsedelim enseyi karatmayın.en kötü oteli satarlar haneye kar yazarlar olur biter
Bence de en fazla para cezası olması gerekiyor. Sıkıntı olmaz...

Benitez gelmesin başka adam gelsin :)

Uefa ceza vereceği şu anda gidip 8 milyon avroya herhangi bir oyuncuyu almak abesle iştigaldir. Hem paramız yok hem de 8 milyon sadece bonservisine para veriyoruz.

ah be kardeşim keşke mutlu olabilseydik dünyanın belki en iyi, en akıllı taraftarına sahibiz ama işte medya gücümüz çok zayıf hıncalın dediklerine baksana buna müsaade ediyoruz resmen.. ayrıca transfer yapamazsak ilerlemek imkansız ki ufukta bişey gözükmüyor

Remy Ho ciddiyim transferi bitmis isterseniz banlayin ama geldikten sonra geri acin
REMY YAKIN MEŞALE YAKIN :D

Valla belki cok kisi icin oyle ama ben serbetliyim. Mustafa sarpli baris ozbekli kadronun bile macini kacirmiyordum kombinemle! :) o biber gazi ile ortaligi kasip durduklari macta kapalida inatla kaln tek taraftar bendim! Milliyette fotografim bile cikmisti!! Atamadi kopekler beni staddan! :) 5 mac ceza aldigimiz yil da bu olay uzerine ilk gun gidip kombinemi yenilemistim inadina!!

Simdi tabi arenayi dolduracak olcude yildizlari tutup genclesmeli ve maas skalasi cok acil dusurulmeli.

Tabi bunlar ince hesap ve cok calisma, futbol bilgisi, zeka, vizyon gibi unsurlara ihtiyac var. Basimizda bu unsurlara tarihimizde en az sahip olan dursun var ne yazikki!!:(

Bu 12 gunun bizim gelecek 2 yil lig basarimizi kokunden degistirebilecek kadar kritik. Olmak ya da olmamak meselesi!! Sadece 12 gun var. Ve basimizda dursun!!! :(

bende giderdim ama durum o günden daha vahim benim sıkıntım kongre üyeleri kendi istedikleri gibi dönsün istiyolar taraftar para versin bizde yiyelim diyolar beleşe kombine dagıtmalar felan insan iyice sogumaya başladı eskisi kadar çok takmıyorum yenilince cok sinirlenirdim şimdi dank etti kafa kulubü yiye yiye bitiremediler en son küme düser

Lester'in yedek santraforu Kramaric gündemde.

Sağlam santrafora benziyor.

kötü müydü dün gece?

İlk yarıyı izledim ben beğenmedim ama takip ettiğim kadarıyla beğenenler var burda...

Saygı duyarım ama benim izlediğim kadarıyla yanına pas atarken bile zorlandı çoğu pozisyonda. Öyle ışık verecek bir performans değildi. Tek maçlık tutukluk da olabilir ama dediğim gibi o ışığı veremiyor. Gören varsa o ışığı helal olsun ne diyelim. Tek artısı şok presi güzel yapması ve bekine yardım etmesi. İlk dikkat çeken özellikleri bunlar...

mbia 1.5 yıllıgına alınabilir. adam gibi oynarsa ortasahaya her sekil direnc katar.

İlk yarıyı izledim ben beğenmedim ama takip ettiğim kadarıyla beğenenler var burda...

Saygı duyarım ama benim izlediğim kadarıyla yanına pas atarken bile zorlandı çoğu pozisyonda. Öyle ışık verecek bir performans değildi. Tek maçlık tutukluk da olabilir ama dediğim gibi o ışığı veremiyor. Gören varsa o ışığı helal olsun ne diyelim. Tek artısı şok presi güzel yapması ve bekine yardım etmesi. İlk dikkat çeken özellikleri bunlar...

o zaman fatih in ,meşhur arjantin filetosu ve şarabı ayrıca uçak ve konaklama masrafı edilen tek zarar olarak hanede kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt