Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre gitmesin bilal mi gitsin diyorsun?

Bilal'in performansi iyi / kötü tartisilir, imo bence fena bir topcu degil bende begeniyorum ama yasi gelmis 32 lik bir oyuncu ne kadar daha faydalanabilecegiz bunu tartisalim, DMC olarak yetersiz, MC olara süperlig için iyi olsada CL'de yetersiz kaliyor çünkü statik kaliyor, bize daha çok dinamik birisi lazim zaten herifler kosmuyor takimda... Emre Colak 24 yasinda iyi bir yetenek arkasinda durmamiz lazim

Su da var yeni kurallara göre multlaka yetistirdigimiz yerli oyuncu göstermek zorundayiz.

Son düzenleme:
Hahaha Yasin :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

CZC5ovYWEAAvqZT.png
Yasin r ayıp etmişler , fenerli tamam ama küfür etmenin alemi yok

?すべての鳥をファック?

Famara fransa 2.liginde şov yapıyor diye isteniyor

Muriqi türkiye 2.liginde oynanıyor diye istenmiyor

:D

Denizli soruyor, transferler nerede? 2 tane isim bitmis olmaliydi..

Bu famara socheaux nun futbolcusu ama clermont a kiralanmış, socheaux ligue 2 de 18. Clermont 4. Kafamda deli sorular, ya socheaux bu adamı niye kiralık göndermiş arkadaş bu durum bana pek hoş gelmedi kotulemek için değil adamı hiç izlemedim ama bu durum size normal geliyor mu

Denizli'ye gore haftasonu 1, gelecek hafta 1 transfer daha geliyordu. Haftasonu geçti, salı geldi tık yok.

Fransa 2. Ligi >>>>>> Turkiye 2. Ligi

Famara icin soylemiyorum genel olarak.

Fransa'nin 2 ligi = genç yetenek dolu
Türkiye 2 ligi = süper ligin çöpleri + veteranlar

Avrupanin bir çok takimi fransa'nin 2liginde transfer yapiyor, bizimkiler halen seyrediyorlar.

Fransa'nin futbol alt yapisi bir kere çok ama çok saglam, FAMARA gelsin eminim ki bize çok faydali olacaktir.

Satilmasi gereken oyuncular :

Sarbi, Hamit (filozof), Umet, Tarak, JPK, Bilol

1.8 + 2.75 + 1.85 + 1.3 + 0.8 + 1...senelik nerdeyse 10 milyon euro !!! 10 milyon euro hersene bu parayi çöpe atiyoruz !!!

Bilal dışında katılırım. Listeye Burak, Semih ve Yasin'i eklersek tam olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt