Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jem ched tarık yasin burak selcuk umut emre rodgi carole bunlar gittimi yaklasık 20 25 milyon € maaştan 2 şer dende satınca alsak kimse 2 den fazl vermez bunlara yaklasık 40 45 milyon € kar etmis oluruz

Sadece fiziksel yönünden dolayı değil yani çocuk bildiğin kötü topçu! Teknik diyorlar adam yanındakine topu atarken sektirerek atıyor veya sert atıyor. Bu çok kritik bir durum.

Öte yandan benim en çok önemsediğim durum baskı altında neler yaptığı? İşte o tam bir facia hemen panikliyor ve topu kendisine pas atan adama geri veriyor. (Umut Bulut gibi)

Yüzü dönük olacakta, açık alan bulacakta falanda filanda anca o zaman etkili olabilir...

İlk yarıyı izledim kapattım diyorsun adam kötü topçu diyorsun. Git bak maçı bitirenlerin yorumlarına. Pas atamıyor dediğin adam yüzde 83 isabetle bitirdi maçı. Tek maçı geçtim tek yarı üzerinden adam değerlendirilir mi. İzlemeyen arkadaşlar yönleniyor sonra.

jem ched tarık yasin burak selcuk umut emre rodgi carole bunlar gittimi yaklasık 20 25 milyon € maaştan 2 şer dende satınca alsak kimse 2 den fazl vermez bunlara yaklasık 40 45 milyon € kar etmis oluruz

bunların bize maliyetleri yazdığının 2 katı yani kar değil 40-45 m zarar etmiş oluyoruz UEFA da buna baz alıyor ne kadar satarsan o kadar köfte alabilirsin diyor

katılmıyorum gelirimiz Avrupa kupalarından transfer yasağı önemli ama ölüm değil alt yapıdan adam çıkarırsın sıkıntılı olur ama kötü olmaz

kardesim para CL'de var. şu ortamda katılabilecez mi ? mümkün degil.

ligi bjk ile fb'nin gerisinde bitirecegimiz kesin.

bi forvet geliyo ama kimsede heycan yok.maaşallah

twitter yine patlamışş duyumlar iptal oldu son seferlere göre.. rötar yaptı

forvet bizleri mutlu edecek biriymiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt