Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 36.012
- 20.749
- 2.333
forvet bizleri mutlu edecek biriymiş
Mutlu olmak yetmez orgazm olmamız lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet hayır diyemiceğimiz biri dedi bakalım görücez bugün yarın belli olur Denizli bırakıp gitmezse tabiforvet bizleri mutlu edecek biriymiş
Kim aliyor forveti son gune kadar umutsuzuz bizbi forvet geliyo ama kimsede heycan yok.maaşallah
benimde 2 kg vermem lazım nasıl bir diyet yapmak gerekiyo20 gunluk bi programa basladim iste 80 altina inip spora abanacam
kardesim para CL'de var. şu ortamda katılabilecez mi ? mümkün degil.
ligi bjk ile fb'nin gerisinde bitirecegimiz kesin.
İlk yarıyı izledim kapattım diyorsun adam kötü topçu diyorsun. Git bak maçı bitirenlerin yorumlarına. Pas atamıyor dediğin adam yüzde 83 isabetle bitirdi maçı. Tek maçı geçtim tek yarı üzerinden adam değerlendirilir mi. İzlemeyen arkadaşlar yönleniyor sonra.
2 kg icin diyet mi yapilir yabenimde 2 kg vermem lazım nasıl bir diyet yapmak gerekiyo
20 gunluk bi programa basladim iste 80 altina inip spora abanacam
sana şöyle cevap verim yayıncı kuruluş para kazanmak için bizide potaya sokucak ileride fener ve beşiktaşın alehine hakem hataları cok olur ayrıca beşiktas bu senede 3 olucak sezon sonu görürsün
Omega 3 alBenim de en az 5-7 kilo arası almam lazım. Ne yapsak?
r'daslar
shu Adam Asmaca'yi cozen yapacagimiz forvet transferinin mahiyetini idrak edebilir..
_ _ _ _ ---_ _ _ _ _ _ _ ---_ _ _ _ _ _ _ _ --- _ _ _ _ _ _
Omega 3 al