Sarp Ekin
10 Numara!
- 20 Ağustos 2013
- 13.996
- 4.396
- 1.328
Hayatım gece sucuk ekmek yemekle geçti. Ben de sorun var. Yemekle ilgili en ufak sorunum yok ama alamıyorum kilo
hocam derdin bu olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayatım gece sucuk ekmek yemekle geçti. Ben de sorun var. Yemekle ilgili en ufak sorunum yok ama alamıyorum kilo
how bout an -> E?
r'daslar
shu Adam Asmaca'yi cozen yapacagimiz forvet transferinin mahiyetini idrak edebilir..
_ _ _ _ ---_ _ _ _ _ _ _ ---_ _ _ _ _ _ _ _ --- _ _ _ _ _ _
Ben kimseyi yönlendiriyorsun demiyorum zaten. Sadece adam kötü topçu lafına takıldım. İzlemeyen arkadaşlar bu yoruma bakıp ya kötüymüş diyor.
Burda morali takıma bağlı olan çok insan var. Bende izlemeyip bu yorumu okusam. Böyle kötü adamın peşinde bir hafta koştular diye düşünüp üzülürüm.
haha işte bende onu yapamıyorum versem o 2kg ı iyi olacak ama 6 7 aydır kaldı2 kg icin diyet mi yapilir ya![]()
aksam yemedigin surece 2 haftada verirsin rahat
Ya ben 2 sene once yaptim bunu 92 seviyesindeydim boy 1.75 balon gibi duruyordum. 81kiloya dustum once sonra sporla duzene girip 73kiloya getirdim kendimi.Protein diyeti iyidir iyi ben masallah 2.5 senedir alıştım o düzene111 kilodan 79 a düşürdü.Sporla da sarkan deriyi toparladım.Şuan istesemde eskiye dönemem diyetle barışık bir hayat sürdürüyorum.Sende alışırsın.Bazı kötü alışkanlıklardan kurtulmuş olursun hem.
" i " pls
durun yaw o kadar vowel olmaz ilk bastan
bu kadar uzun isimli forvet brezilyalıdırgettin there m8!!
_ E _ E ---_ _ _ AR _ _ ---_ _ _ R _ _ _ R --- _ E _ _ E R
Aydın dün maçta yan tarafta forumdakilere sövenlerde kuveyke yazıp duruyordu. Avatarıda değiştirmişsin saklanma gereği duymuyorsunuz sanırım artık.
Kötü topçu fikri bana ait. Bence asla yüksek seviyelere çıkabilecek bir oyuncu değil. Konuşulan rakamlarda ortada. 1 haftadır pazarlık yapmaları falan hala akıl alacak iş değil. Çünkü öncesini biliyorum. 2.başkanları falan tam bir... neyse uzatmaya gerek yok.
_ E _ E ---_ _ _ AR _ _ ---_ i _ Ri _ _ R --- _ E _ _ E R
So " M " pls
benimde 2 kg vermem lazım nasıl bir diyet yapmak gerekiyo
Ajan gibisin be![]()
gimme an -> S
pls m8