Aziz Ozbek
Parçalı Üye
- 12 Eylül 2014
- 3.174
- 0
- 496
buldun i fink :-(
MEME ---_ _ _ AR _ M ---_ i _ Ri _ _ R --- _ E _ _ E R
last word is memeler
+ 18
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buldun i fink :-(
last word is memeler
Teşekkürler anlayışınız için
şükrü değil dimiHakanın işlerini ben yapıyorum burdaekürisinin adı aklıma gelmiyor şimdi eski mesajlardan buluruz ama onuda.
vibrating KIND , obv:k19:
İşte o zor. Telefonla konuşmaktan tut, herhangi bir konuda düşünmeye, bir şey sibbirlenince ya da sevinince sürekli yürürüm ben. Asansör kullanmam pek, merdiveni koşarak iner çıkarım![]()
Rica ederim. Siz büyüyün ülkeye faydalı olunda hangi takımlı olduğunu önemli değil.
ben partnerinle fiziksel yakınlaşmaya ara ver dedim sen ne anladın?Abi ayıp oluyor![]()
careful m8
şükrü değil dimi
O rakamların fazlalığında herkes hem fikir zaten. Dünden sonra zaten moraller bozuldu daha fazla bozulmasın derdim o yanlış anlama.
O cok fena gecmis olsun kardesim.1 hafta 10 gün spor yapabilirim benim çapraz bağlar koptu bruma gibi halısahada.. ondan maçları bıraktım ağırlık çalışıyorum sadece eliptik bile yapamıyorum bacağımdan dolayı![]()
careful m8
Düzcenin Düsü lütfen
yürüme işi bendede aynı yavaş yürüyemem ancak ofisteyim sürekli 5-6 yıl önceye kadar bende senin gibiydim dünyayı yerdim ama kilo almazdım.Sonra burundan ameliyat olduk et vardı ondan sonra kilo almaya başladım sonra ofiste takılmaya başlayınca bide üstüne sigarayı bıraktım.Sigarayı bırakınca sürekli yemek yiyorsun bu sefer üstüne sigara aklıma gelmesin diye bilgisayarın başından kalkmayınca alışkanlık olsu şimdi 88 filan varım![]()
evet sen gelmeden önce bazı arkadaşlar Sneijder fanboy dedi... onlardan biri de benim alayınıza Wesley ulann!!!Yusuf Arslan oda buldum
geçmiş olsun.Quadricepsleri güçlendirme lazım yine de dizine binen yükü azaltır..1 hafta 10 gün spor yapabilirim benim çapraz bağlar koptu bruma gibi halısahada.. ondan maçları bıraktım ağırlık çalışıyorum sadece eliptik bile yapamıyorum bacağımdan dolayı![]()
saç döküyor.. karaciğer yağlanması yapıyor.. birde böbreklere yükleniyo.. yani sakın içmeyin acayip zararlı+
bu arada protein tozları kilo aldırır ne kadar sağlıklı onu bilmiyorum
tricky shiz, m8
lets have a T