Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben kimseyi yönlendiriyorsun demiyorum zaten. Sadece adam kötü topçu lafına takıldım. İzlemeyen arkadaşlar bu yoruma bakıp ya kötüymüş diyor.
Burda morali takıma bağlı olan çok insan var. Bende izlemeyip bu yorumu okusam. Böyle kötü adamın peşinde bir hafta koştular diye düşünüp üzülürüm.

Kötü topçu fikri bana ait. Bence asla yüksek seviyelere çıkabilecek bir oyuncu değil. Konuşulan rakamlarda ortada. 1 haftadır pazarlık yapmaları falan hala akıl alacak iş değil. Çünkü öncesini biliyorum. 2.başkanları falan tam bir... neyse uzatmaya gerek yok.

durun yaw o kadar vowel olmaz ilk bastan

Protein diyeti iyidir iyi ben masallah 2.5 senedir alıştım o düzene :D 111 kilodan 79 a düşürdü.Sporla da sarkan deriyi toparladım.Şuan istesemde eskiye dönemem diyetle barışık bir hayat sürdürüyorum.Sende alışırsın.Bazı kötü alışkanlıklardan kurtulmuş olursun hem.
Ya ben 2 sene once yaptim bunu 92 seviyesindeydim boy 1.75 balon gibi duruyordum. 81kiloya dustum once sonra sporla duzene girip 73kiloya getirdim kendimi.
Ama hareketsizlik cok kotu etkiliyor. Nisan gibi 73 olurum yine pesine yaz gelecek zaten.

Eczanelerde bulabilirsin. Bu mevsimlerde alırsan hem kilo açısından hemde sağlık açısından çok iyi bişey yapmış olursun.

Kötü topçu fikri bana ait. Bence asla yüksek seviyelere çıkabilecek bir oyuncu değil. Konuşulan rakamlarda ortada. 1 haftadır pazarlık yapmaları falan hala akıl alacak iş değil. Çünkü öncesini biliyorum. 2.başkanları falan tam bir... neyse uzatmaya gerek yok.

O rakamların fazlalığında herkes hem fikir zaten. Dünden sonra zaten moraller bozuldu daha fazla bozulmasın derdim o yanlış anlama.

Hayatım gece sucuk ekmek yemekle geçti. Ben de sorun var. Yemekle ilgili en ufak sorunum yok ama alamıyorum kilo

hard gainer derler buna...kilo zor alirsin...bol hamur bol makarna bol pilav ye bide weight gainer ic kilo alirsin...creatin le de kilo alirsin eger spor yapiyorsan 15günde 2-5 kilo arasi kilo alabilirisn

Son düzenleme:
Serhat bizim başkanı aramış dün akşam fb maçının sonlarında.Hakemi sormuş,bizim başkan izlemiyorum kaç kaç maç demiş:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt