Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardesim para CL'de var. şu ortamda katılabilecez mi ? mümkün degil.

ligi bjk ile fb'nin gerisinde bitirecegimiz kesin.

sana şöyle cevap verim yayıncı kuruluş para kazanmak için bizide potaya sokucak ileride fener ve beşiktaşın alehine hakem hataları cok olur ayrıca beşiktas bu senede 3 olucak sezon sonu görürsün

İlk yarıyı izledim kapattım diyorsun adam kötü topçu diyorsun. Git bak maçı bitirenlerin yorumlarına. Pas atamıyor dediğin adam yüzde 83 isabetle bitirdi maçı. Tek maçı geçtim tek yarı üzerinden adam değerlendirilir mi. İzlemeyen arkadaşlar yönleniyor sonra.

Öncelikle tek maçını izlemedim. Daha önceden izlediğimiz bir futbolcu. Çalıştığım şirkette takip ettiğimiz oyuncular arasındaydı. Dikkat edersen yeteneksiz falanda demedim. O konuşmanın öncesinde iyi yaptığı şeyleri yazdım ardından gelişen konuşmada kötü özelliklerini yazdım. Şimdi benim kimseyi yönlendirme gibi bir niyetim yok hep yorumlarımda bana göre ifadesini kullanırım. Herkesin bir değerlendirmesi var futbolcu izlerken.

İstatistik pas durumu genel sezona vurunca kaç çıkıyor ona bakın sonra %83'lük pas isabetini konuşuruz.

İyi forumlar.

sana şöyle cevap verim yayıncı kuruluş para kazanmak için bizide potaya sokucak ileride fener ve beşiktaşın alehine hakem hataları cok olur ayrıca beşiktas bu senede 3 olucak sezon sonu görürsün

hakemler fb icin seferber olmus. puan kaybettirseler bu hafta kaybettirirlerdi. resmen doğradılar es-es'i.

Gs taraftarında heyecan mı kaldı. kim lig tv alır, şaka yapmayın lütfen..

r'daslar
shu Adam Asmaca'yi cozen yapacagimiz forvet transferinin mahiyetini idrak edebilir..

_ _ _ _ ---_ _ _ _ _ _ _ ---_ _ _ _ _ _ _ _ --- _ _ _ _ _ _

[h=1]gs'nin fb ile yarışacağım diye batması[/h]

şimdiki gençler bilmez, eski türk filmlerinde bile fbnin şikeci bir camia olduğu söylenirdi. hatta hemen zeki alasya ile metin akpınar'ın bir filmi gelir aklıma.. nette ararsanız bulabilirsiniz.

yani fb camiasının nasıl bir kimliğe sahip olduğunu herkes bilir. türlü oyunlarına rağmen başarı, popülarite vs. anlamında galatasaray'ın gerisinde kalmıştır.

yalnız yanlış olmasın. fb kulübü finansal olarak galatasaray'dan daha iyidir. ancak onun da nedeni sadece galatasaray'ın idarecileridir. zira galatasaray kulübü, mal varlıklarıyla şu an bırakın fbyi, ligdeki 17 takımı taraftarlarıyla beraber satın alır. ancak dediğim gibi, galatasaray'ınki varlık içinde yokluk.

edit: bazı arkadaşlar mal varlıklarının ne önemi var kardeş diye mesaj atmış. güldüm yahu :)

şerefaydın geçiriyo yine ekşicilereee

Pires olayimi var yine

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt