Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ERNNRRRRR - wrong
devam:
MEME ---_ _ _ AR _ M ---_ i _ Ri _ _ R --- _ E _ _ E R
Teşekkür ederim Samet bey
Uslüpunuzu sevdim
Şike kardeşliğimiz uzun sürsün
Taşın t si
ERNNRRRRR - wrong
devam:
MEME ---_ _ _ AR _ M ---_ i _ Ri _ _ R --- _ E _ _ E R
eyvallah bacaklar kalın gençlerbirliği altyapıda oynamıştım o yüzden sıkıntı yok toparladı ama metal var bacakta o da ağrı yapıyo benim bacakla uyumsuzluk göstermiş doktor öyle dedi yeniden ameliyat olabilir onu almak için dedigeçmiş olsun.Quadricepsleri güçlendirme lazım yine de dizine binen yükü azaltır..
Ya bende 14kilo aldım çapraz bağlar koptuktan sonra 1 sene spor yapamadığım için. Benim de acil kilo vermem lazım.
1 aydır yine top oynamaya başladım ama ancak 2 kilo verebildim. Zaten kilolar yüzünden çabuk yoruluyorum. Geçen maçta 30 dakika sonra pilim bitti.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
evet sen gelmeden önce bazı arkadaşlar Sneijder fanboy dedi... onlardan biri de benim alayınıza Wesley ulann!!!
Ben fenerli değilim ama kusura bakma.
KAKA Ricardo Izecson dos Santos Leit'in ... " K " si
zor sakatlık valla..spor hekimlerine ve başka ortopedisyenlere danışman lazım tek hekime güvenerek hareket etme.eyvallah bacaklar kalın gençlerbirliği altyapıda oynamıştım o yüzden sıkıntı yok toparladı ama metal var bacakta o da ağrı yapıyo benim bacakla uyumsuzluk göstermiş doktor öyle dedi yeniden ameliyat olabilir onu almak için dedi
ben o kadar kilo almadım kanka 2 3 kilo anca fazladan ama normalde baya baya dümdüzdü göbeğim şimdi birazcık oluşmaya başladı ona sinir oluyorum 2 3 kg versem o da gidecek.maçları artık yapamıyorum ben iş hayatı olunca sakatlanınca gg olurumYa bende 14kilo aldım çapraz bağlar koptuktan sonra 1 sene spor yapamadığım için. Benim de acil kilo vermem lazım.
1 aydır yine top oynamaya başladım ama ancak 2 kilo verebildim. Zaten kilolar yüzünden çabuk yoruluyorum. Geçen maçta 30 dakika sonra pilim bitti.
neeee meme uçların mı titriyorERNNRRR - wrong
--
MEME ---_ _ _ AR _ M ---TiTRi _ _ R --- _ E _ _ E R
saç döküyor.. karaciğer yağlanması yapıyor.. birde böbreklere yükleniyo.. yani sakın içmeyin acayip zararlı
valla hep üşengeçlikten herşey kendim çözüm üretmeye çalışıyorum yoksa gitmek mantıklı fizyoterapiste ve spor hekiminezor sakatlık valla..spor hekimlerine ve başka ortopedisyenlere danışman lazım tek hekime güvenerek hareket etme.
ERNNRRR - wrong
--
MEME ---_ _ _ AR _ M ---TiTRi _ _ R --- _ E _ _ E R
mezardan canlı bağlantıBu adamın ölmesi lazımhttps://www.youtube.com/watch?v=m0eZTtpIQbI
Ya bende 14kilo aldım çapraz bağlar koptuktan sonra 1 sene spor yapamadığım için. Benim de acil kilo vermem lazım.
ernnrrr - wrong
--
meme ---_ _ _ ar _ m ---titri _ _ r --- _ e _ _ e r