Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaya tuzu ve tere yagi beyler canan hocami dinleyelim.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçmiş olsun.Quadricepsleri güçlendirme lazım yine de dizine binen yükü azaltır..
eyvallah bacaklar kalın gençlerbirliği altyapıda oynamıştım o yüzden sıkıntı yok toparladı ama metal var bacakta o da ağrı yapıyo benim bacakla uyumsuzluk göstermiş doktor öyle dedi yeniden ameliyat olabilir onu almak için dedi

Ya bende 14kilo aldım çapraz bağlar koptuktan sonra 1 sene spor yapamadığım için. Benim de acil kilo vermem lazım.

1 aydır yine top oynamaya başladım ama ancak 2 kilo verebildim. Zaten kilolar yüzünden çabuk yoruluyorum. Geçen maçta 30 dakika sonra pilim bitti.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yağ ve karbonhidrat içeren hiçbir şey almıyoruz. Sadece protein ile besleniyoruz. Sabahları 1 yumurta, öğlenleyin tavuk ya da kırmızı et (haşlanmış veya ızgara) yanında salata, akşam yine aynı tarife 150-200 gramdan fazla et yeme ama.

eyvallah bacaklar kalın gençlerbirliği altyapıda oynamıştım o yüzden sıkıntı yok toparladı ama metal var bacakta o da ağrı yapıyo benim bacakla uyumsuzluk göstermiş doktor öyle dedi yeniden ameliyat olabilir onu almak için dedi
zor sakatlık valla..spor hekimlerine ve başka ortopedisyenlere danışman lazım tek hekime güvenerek hareket etme.

Ya bende 14kilo aldım çapraz bağlar koptuktan sonra 1 sene spor yapamadığım için. Benim de acil kilo vermem lazım.

1 aydır yine top oynamaya başladım ama ancak 2 kilo verebildim. Zaten kilolar yüzünden çabuk yoruluyorum. Geçen maçta 30 dakika sonra pilim bitti.

ben o kadar kilo almadım kanka 2 3 kilo anca fazladan ama normalde baya baya dümdüzdü göbeğim şimdi birazcık oluşmaya başladı ona sinir oluyorum 2 3 kg versem o da gidecek.maçları artık yapamıyorum ben iş hayatı olunca sakatlanınca gg olurum :D

zor sakatlık valla..spor hekimlerine ve başka ortopedisyenlere danışman lazım tek hekime güvenerek hareket etme.
valla hep üşengeçlikten herşey kendim çözüm üretmeye çalışıyorum yoksa gitmek mantıklı fizyoterapiste ve spor hekimine

şeker ve asiti tamamen kes can anca öyle verirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt