Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülkede düzen böyle işliyor seneler öncesine git gs nin nasıl kümede tutulduğunu vs. görebilirsin

Bu işte insanları kendi adaletini kendim sağlarım kafasına itiyor. Bu cezaların verilmemesi ufak şeyler olarak görüşüyor ama öyle değil. İnsanlar birbirlerinden zaten nefret ediyordu daha beter oldu. Sen şimdi seviyorsun ister istemez savunuyorsun. Aynı duruma biz düşsek bizdende deli gibi savunanlar çıkardı. İnsan yedirmek istemez gayet normal. Ama hemen cezalar verilseydi siz daha çok rahat ederdiniz. Etkileri şimdiye kadar bitmişti zaten çok yanlış yaptılar.

2e0.gif

Ya ben zaten ince biri değildim hep 4-5 kilo fazlam vardı biraz da göbek. Üşengeçlik çok yemekten ve alkolden eriyemiyordu bir türlü.

Çapraz bağlar kopunca hareketsizlikten spor yapamamaktan vs iyice aldı kilo başını. Aslında ameliyat dan sonra Fizyoterapiste falan gittim bayağı dizim de stabil bir durumdaydı ama sonra ağrılar falan oldu, ameliyat olan bacağımda kaslar falan iyice eridi derken ancak 1 sene sonra başlayabildim koşmaya ve futbola. Artık yaza kadar kiloları vermye bakacağım :D

Son zamanlarda zaten fazla da yemiyorum. Bu arada metal falan diye birseyler okudum yukarıda niye metal koydular ki senin dizine çapraz bağ kopunca bende başka metod uyguladılar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
senin öyle mi yöntem bütün hastalara bunu uyguluyoruz dedi ve ciddi bir rakam aldı ameliyattan ankaranın en iyisi dediler ondan gittim :) bu arada ben alkolü de bıraktım sayılır ama evlenince stabil kilo almak :)

Bu işte insanları kendi adaletini kendim sağlarım kafasına itiyor. Bu cezaların verilmemesi ufak şeyler olarak görüşüyor ama öyle değil. İnsanlar birbirlerinden zaten nefret ediyordu daha beter oldu. Sen şimdi seviyorsun ister istemez savunuyorsun. Aynı duruma biz düşsek bizdende deli gibi savunanlar çıkardı. İnsan yedirmek istemez gayet normal. Ama hemen cezalar verilseydi siz daha çok rahat ederdiniz. Etkileri şimdiye kadar bitmişti zaten çok yanlış yaptılar.
ceza veremezlerdi bence küme düşürmezler Aydının takımını

Türkiyede futbolun temiz olduğuna inanan saftır

Biz temiziz diyen daha saftır

Kendi düşüncem

Evren Göz: Galatasaray'lı yöneticiler Avrupa Kupalarından men beklemiyorlar. Ancak transfer cezası gelebilir.

Akhisar Belediyespor, Rodallega transferi için Galatasaray'dan 5 milyon euro+Emre ve Tarık'ı istedi.(Vatan)

dursun özbek basın toplantısı yapacakmış bakalm ne diyecek

Merhaba arkadaşlar forum açık kalmış pc de kuzenim girmiş hesabıma

Kulağını çektim

Bu dünyada en zor şey kimin troll olup olmadığını anlamaktır.. Fenerlilerin efendi olanına rastlamadım daha

tarıkın maaşını akhisar ödeyebilecekse veyayut alacaklarından vazgeçecekse direk kabul edelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt