Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray’ın eski oyuncusu Emmanuel Eboue yaptığı açıklamada eski kulübü Arsenal’e dönmek için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu belirtti. Fildişili sağ bek Galatasaray günlerine de değindi.

Ne Arsenal'i be halısahaya çağırsam koşa koşa gelir.

Galatasaray'ın Akhisar kadrosunda Muslera, Burak Yılmaz, Sneijder, Chedjou, Selçuk İnan, Sabri, Sinan Gümüş, Hakan Balta yer almıyor.

Taraftarligi abartip holiganlastirma noktasina getirenler var arkadasiniz kardesiniz bir akrabaniz hic mi fener formasi giyip karsiniza cikmiyor. Kardesinizin fenerli oldugu ve formayla evde gezdigini dusunemiyorum cikar o formayi diye kafa goz dalarsiniz heralde.
Hayir buranin galatasaray forumu olmasi baska takim taraftarinin uye olup gezmemesini falanda getrektirmiyor. Uye de olabilir avatarda istedigini koyabilir(sinirlar icerisinde).

Fikirlerden cok detaylara onem veriyorsunuz. Yapmayin

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aga ben fenerli akrabalarimi bile sevmiyorum,agzini burnunu dagitasim geliyor hepsinin.
Facebooktan sildim attim zaten fenerli olan akrabalari.
Babam fenerli olsa onuda sevmezdim.
holigan falan degilim,ama yinede böyle hissediyorum yani.

Son düzenleme:
saçmalığa gel hoca kupa kadrosundakilerle beraber gitmemiş izmire , burada kalan çetespor çoğunluklu futbolcu topluluğuna sabah antrenman yaptırmış , izmire akşam üstü gidecekmiş :D

Joachim Löw: "Kevin'in kariyeri hakkında aldığı kararları doğru bulmuyorum.",

Ana kuzusundan bahsediyor.

Kapak...

Joachim Löw: "Kevin'in kariyeri hakkında aldığı kararları doğru bulmuyorum."

:005:

RorvjR.png

Galatasaray’ın eski oyuncusu Emmanuel Eboue yaptığı açıklamada eski kulübü Arsenal’e dönmek için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu belirtti. Fildişili sağ bek Galatasaray günlerine de değindi.
bu da bizden yüz bulamadı arsenale kıvrılıyo

dursun başkan bir kaç güne patlatıcak bombları ama yazın oynucak oyuncular

Lan diyetteyiz diyoz hala kuymak diyonuz kafayi mi yedireceksiniz bana illa ha

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt