Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şahsi görüşünüz nedir beyler olurmu dersiniz transfer ? dursun transfer olacak gibi konusmus ama hoca ise kararsız gibi konuşmuş
Dursun transferin gecikmesini fiyatlara bağladı, demek ki uğraşıyorlar.Denizli bence istediği ilk adamlar olmayınca böyle olumsuz oldu.

renktaş istersen Muslera'yı forvete yaz ama Denayer denen cevheri sağbek yazma bu adam açık ara takımın en iyi stoperi
Denayer sağ bekken daha etkili oluyor sanki. Hızlı ve teknik oyuncu olmasından dolayı sağ bekte kötü maçlar çıkarmaz. CL'deki ilk Atletico maçımızda da sağ bek oynamıştı ve baya iyi oynamıştı orada. Dediğim gibi kanat gelmeyecekse sağ açığa Linnes'i çekip Denayer de sağ bek oynayabilir. Sağ taraf hem ofansif hem de defansif anlamda sağlam olur. Sinan Gümüş'e de çok güveniyorum bu arada yanlış anlaşılmasın, ama tecrübesiz ve istikrarsız biri. Oynamak isteyince ayrı bir oynuyor da genele yayamıyor. Maçtan kopuyor. Fiziksel sorundan çok mental sorunu olabilir.

16/10 yaparız, men yeriz.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma ve Tellesten 15 Gayme gelmesi>bu ikilinin dönüşü diyorum,genç oyuncuya düşman olmayan biri olarak.

hocanın ilk tercihi heraclesteki o tennanemiydi yada benitezmi merak ettim

Famara'da olmuyormus :(

Ne cenabet bir takimiz ********************* gazetesi...

Forvet oyuncusu kalmadi lan piyasada.

O maasa tecrubeli oyuncu alamazsin, genc oyuncu alabilirsin ancak. Hem tecrubeli hem ucuz maliyetili = imkansiz

o yuzden genc oyuncu bakiyorlar zaten mantik bu + yas ortalamasini dusurmek..

Hayır.
Hem genç hem tecrübeli hemde ucuz olacak.
Sen zaten bulamadın için scout olamadın.

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

Güney Amerika kazıkçı menajer bölgesi oradan oyuncu alınmaz,bizim norveç,isveç,danimarka kovalamamız lazım

Ben bugun takimi begendim. Daha diri buldum.

En onemli fark top rakipteyken alan daraltarak topun arkasina gectik.

Yasin en buyuk hayal kirikligi idi benim icin. Sanirim gecen yilki sohreti kaldiramadi.

Takimdan acil gitmesi gerekenler Jem, Tarik, Hamit. Bu oyuncularin anlami yok. Bi ise yarama ihtimalleri de.yok.

Diger buyuk Burak-Umut-Olcan gibi yeniceri agalarinin operasyonu sene sonuna kalacak mecburen.

Linnens transferi icin yonetimi tebrik etmek lazim. 900 bin maas dogru bir fiyat ve bundan sonra fiyat politikamiz bu olmali. Carole, Jose, Bilal, Linnens dogru fiyatlara anlasilmis oyuncular.Simdi bu fiyat bandinin biraz uzerinde ama max 1.5 milyona genc forvet ve kanat bulmaliyiz. 1. Forveti ise sene sonu Burak-Umuttan kurtulup oyle almamiz dogru olacaktir. Sene sonu Denayer zaten gidecek. Chedi satamaliyiz. Uefa kuralindan dolayi Semihe yedek de olsa katlanmaliyiz.

Yani artik kabuk degistirmek sart.

Tabiii taraftar da. Oyle olmus oyunculara milyonlar vermek hayal. Bundan sonra genc ama hirsli mucadeleci adamlari bulup almak zorundayiz.

Ben heyecanlaniyorum. GS in yillardir en belirgin karakteri hirsli ve top rakipteyken topu isiran bir takim olmasiydi. Son donemde bu ozelligimizi kaybetmistik. Takimda asker az, general cok olmaya baslamisti.

Eski gunlere geri donecegiz. Cok da iyi olacak bence. Daha cok sevecegiz. Yol uzun ve mesakkatli. Iyi gun taraftarlarimiz cok artmisti. Onlarla takim tekrar iyi olana kadar ayrilma vakti geldi!;) Sabretmeyi ogrenecegiz. Paramizi degil, akil ve yuregimizi kullanacagiz!

Takimla , Armayla sonsuza kadar..... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt