Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet beyler Hakan delikanlının seçimine güveniyorum 1 numaraya benitezi yazıyorum 2 nolu transferimiz herkesin seçimiyle Damiao olmalıdır 3numara carillo ya da castillo sonra kapat trnasferi güle güle

Lass Bangoura , Pione Sisto , Martin Braithwaite , Lukas Spalvis , Famara Diedhiou gelin artık lan 2niz

Sneijder 3-4 sene sonra teknik adam olunca yerini Benitez alacaktir :hat:

Yahu sadece bi Benitez ve ucuz bir forvet istedik, cok mu istiyoruz Dursun? Bak Denizli de israrla istiyormus, kirma bizleri.

Eger su Gozdelinho bir daha Benitez'e camur atarsa agir hakaret edebilirim kendisine. Bi halt anladigi yok, saksofon gibi ötüp duruyor.

ilk başlarda pek olumlu bakmadığım ama şuan itibariyle alabileceğimiz en ama en iyi futbolcunun en azından kumaş olarak sağlam futbolcunun benitez olduğunu düşünüyorum hatta en sonki maçında beğenmememe ragmenBENİTEZdiyorum

Sneijder 3-4 sene sonra teknik adam olunca yerini Benitez alacaktir :hat:

Yahu sadece bi Benitez ve ucuz bir forvet istedik, cok mu istiyoruz Dursun? Bak Denizli de israrla istiyormus, kirma bizleri.

Eger su Gozdelinho bir daha Benitez'e camur atarsa agir hakaret edebilirim kendisine. Bi halt anladigi yok, saksofon gibi ötüp duruyor.

Gözdelinho çelimsiz diye pek beğenmiyor Benítez'i.

Sent from my iPhone using Tapatalk

çok ısrarlısın hakan harbiden iyi mi bu eleman videolarda biraz fiziği yetersiz gibi canlı izledin mi ?
Izledim tabi. Israrli olmamin sebebi Benitez'in Messi cikacagindan dolayi degil. Kanat yok, transfer dönemi kapaniyor ve Galatasaray futbol takimi icin fazla yetenekli bir oyuncu bile.

Bu fizik konusunda pek takilmayin, Neymar da yere düsüyor, ama ayni zamanda rakibin icinden geciyor. Bu tip oyuncular bu eksigini hizli oyunu ile kapatir. Benitez gelsin ve görün pas oyunu nasil hizlaniyor takimda.

benitez famara sezon sonu bruam geri.
tutarsa yeni dinamik gelcegin takimini kurmus olurz.
tutmasa dünyalari harcamamis oluruz artik bu riske girilmeli.
bunlarida alamiyorsan harbiden kepenki indirelim.

edit: zivkovic de olabilir denizli istiyormus.

Son düzenleme:
Zivkovic'i gecin beyler. Cocuk ingiltere'ye gitmek istedigini söyledi daha önce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt