Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim videolarda izlediğim çocukta bir artı göremedim Ben arfa sanıcak görende en fazla edeceği 3tür bunun o da maximum.Biz burda konuşurken beşiktaş boykoyu aldı zapataya zorluyo.bizim başımızdaki çok bilmişler ancak konuşur.
Zapata'yı alamazlar , onu geç de.Şu Boyko'nun çok abartıldığını düşünüyorum.Bu Dnipro'nın final oynadığı yıl çoğu maçta izledim ama nedense o kadar isim akılda kaldı bu ismi hiç çıkaramadım.Sırf Uefa finali yapmış takımın kalecisi diye abartılıyor.

Melo bidon seçilip piskopat şeklinde gelmişti. Bunlar aşılacak olaylar.26 yaşında daha ama çok fırsat tepti biz kendisi için müthiş bi patlama yeri oluruz. Tutarsa iyi fiyatada gider

Piskopat ayri disiplinsiz ayri. Melo, De Jong, Gattuso gibi herifler disiplisiz degilki. Piskopatlar, hirslilar. Tarabta hirsmi var saniyorsun?

Zapata'yı alamazlar , onu geç de.Şu Boyko'nun çok abartıldığını düşünüyorum.Bu Dnipro'nın final oynadığı yıl çoğu maçta izledim ama nedense o kadar isim akılda kaldı bu ismi hiç çıkaramadım.Sırf Uefa finali yapmış takımın kalecisi diye abartılıyor.
herkes abartılıyor Gomeze de kazık dedik zamanında adam şov yapıyo.. biz almayalım kimseyi onu beğenmeyelim bunu beğenmeyelim

çıkardığı güzel maçlar ilaki olmuştur.higuani çok zorlamış galiba : )

Son düzenleme:
Piskopat ayri disiplinsiz ayri. Melo, De Jong, Gattuso gibi herifler disiplisiz degilki. Piskopatlar, hirslilar. Tarabta hirsmi var saniyorsun?
Tannane beğenilmedi burda disiplinsiz denildi adam kalmadı merak etmeyin böyle beğenmeye beğenmeye

Açık konuşmak gerekirse ben bu saatten sonra transfer falan beklemiyorum. UEFA açıklaması bahane edilip kuruş harcanmaz. Ama Riva dursun. Çünkü orada Galatasaray liselilerin villaları yapılacak. Emekliler parkı inşa edecekler oraya. Huzur evine çevirecekler.

Harbiden. Yazıklar olsun..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Galatasaray Rayo Vallecano forması giyen Lass Bongoura(23) ile ilgileniyor. (Foot224)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Galatasaray Rayo Vallecano forması giyen Lass Bongoura(23) ile ilgileniyor. (Foot224)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ilgilenmediğimiz, bizimle adı geçmeyen bir tek tepecikspor'lu forvet Ferhat kaldı herhalde.

Açık konuşmak gerekirse ben bu saatten sonra transfer falan beklemiyorum. UEFA açıklaması bahane edilip kuruş harcanmaz. Ama Riva dursun. Çünkü orada Galatasaray liselilerin villaları yapılacak. Emekliler parkı inşa edecekler oraya. Huzur evine çevirecekler.

Harbiden. Yazıklar olsun..

dün dursunun dediklerine dikkat etmedin mi?kapa açıklamada yapıldı.değerler elden çıkarılacak dendi.sırf riva elden çıkarılsa,borçlar ödenir kasada bilmem kaç milyon eurolar kalır.denayeri falan da rahat alırız : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt