Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 22.323
- 7.659
- 1.623
Taarabt haberleri nerde geçti ? Net yardırır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam ne transferde nede kizlarda is beceremiyordur. skor yok mal herifde
Bir disiplinsizi cikarip, diger disiplinsizi getirip ne elde edersin anlamis degilim. Taarabti isteyen Taarabti taniyormudur suphem var biraz.Taarabt haberleri nerde geçti ? Net yardırır
Bonservissiz ariyordur, bulamamistir
Dostum sence Gomez bizde Besiktas'ta oldugu gibi basarili olabilirmiydi? Net bir sekilde hayir. Gomez yillardir kanat'li sistemlerden faydalaniyor. Bayern'de Ribery ve Robben getirirdi topu, Gomez 5 metreden kaleye vururdu. Besiktas'ta durum hemen hemen ayni, attigi goller ortada.
Bizde peki Gomez'e topu kim tasiyacak mesela? Kanat oyuncumuz yok ki. Gomez Fiorentina'da bu yüzden basarili olamadi zaten, tipik italyan ve defansif futbol.
Önce kanat, sonra forvet. Sadece forvet gelirse maksimum verim alamayiz.
duvar pasi yapabilen hahahhahaLan kanati manati gectim bi forvet alin ayagi duzgun pas verebilen o bile yeter bana be
100 tane videosu var o ayri, canli izledim.zaten kanatta gelicek adel taarabtbenitezi izledinmi gerçekten youtubeda bile videosu yok adamın neden bu kadar ısrarcısın bu çocukta.. ben videodan yorum yapmak istemiyorum ama çok emre çolak duruyo videodan.
Bir disiplinsizi cikarip, diger disiplinsizi getirip ne elde edersin anlamis degilim. Taarabti isteyen Taarabti taniyormudur suphem var biraz.
Gelmez çünkü ilgilenmiyoruzdur bile.Bugün gazetesi önerildi yazmış, millette doğal olarak heyecanlanmış.Ben de isterim , teknik oyuncu ama boş haber olduğu belli.Taarabt haberleri nerde geçti ? Net yardırır
ne tarz bir adam hangi özellikleri bize uyum sağlar .. arjantin ve brezilya futbolu Türkiyeden fraklı mesela Linnes hemen uyum sağlar alışmış sert futbola100 tane videosu var o ayri, canli izledim.
Yasin, Emre gibi disiplinsiz oyuncudur Tarabt, potential var herifde onu yillarca gorduk Tottenham, QPR'da, ama Redknapp disiplinsiz bu diye lafini cikardi simdide kimse istemiyor dogal olarak. Bize gelse sirf sorun verecek bu herif.Sen şimdi Yasinle Taarabtı aynı kefeye mi koydun![]()
Bora , sen de Arjantin Ligi'ni veteran ligi gibi yaptınne tarz bir adam hangi özellikleri bize uyum sağlar .. arjantin ve brezilya futbolu Türkiyeden fraklı mesela Linnes hemen uyum sağlar alışmış sert futbola
Yasin, Emre gibi disiplinsiz oyuncudur Tarabt, potential var herifde onu yillarca gorduk Tottenham, QPR'da, ama Redknapp disiplinsiz bu diye lafini cikardi simdide kimse istemiyor dogal olarak. Bize gelse sirf sorun verecek bu herif.
benim videolarda izlediğim çocukta bir artı göremedim Ben arfa sanıcak görende en fazla edeceği 3tür bunun o da maximum.Biz burda konuşurken beşiktaş boykoyu aldı zapataya zorluyo.bizim başımızdaki çok bilmişler ancak konuşur.Bora , sen de Arjantin Ligi'ni veteran ligi gibi yaptınBen 2 3 maç canlı izledim, inan bizim ligden daha sert olduğu bölümler daha fazla.Ama bu Martinez hep yerde.
Mustafa Denizli'nin, henüz hazır bir görüntü vermeyen Martin Linnes'i Osmanlıspor karşısında yedek kulübesinde tutması bekleniyor. (Lig TV)
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi