Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dunku kanserden sonra copa del ray varmis bugun, iyi gelir futbol kalpime.

Spalvis gerçekten 1.5 2 milyon euro ya bitiyorsa harika olur çok iyi bi adama benziyo bi tane daha 2 milyonluk forvet ve 3 4 milyona hızlı çalım atan kanat alsak bu beniteze 8 10 vermekten iyidir

Lan kanati manati gectim bi forvet alin ayagi duzgun pas verebilen o bile yeter bana be

Dostum sence Gomez bizde Besiktas'ta oldugu gibi basarili olabilirmiydi? Net bir sekilde hayir. Gomez yillardir kanat'li sistemlerden faydalaniyor. Bayern'de Ribery ve Robben getirirdi topu, Gomez 5 metreden kaleye vururdu. Besiktas'ta durum hemen hemen ayni, attigi goller ortada.

Bizde peki Gomez'e topu kim tasiyacak mesela? Kanat oyuncumuz yok ki. Gomez Fiorentina'da bu yüzden basarili olamadi zaten, tipik italyan ve defansif futbol.

Önce kanat, sonra forvet. Sadece forvet gelirse maksimum verim alamayiz.

zaten kanatta gelicek adel taarabt :P benitezi izledinmi gerçekten youtubeda bile videosu yok adamın neden bu kadar ısrarcısın bu çocukta.. ben videodan yorum yapmak istemiyorum ama çok emre çolak duruyo videodan.

ne tarz bir adam hangi özellikleri bize uyum sağlar .. arjantin ve brezilya futbolu Türkiyeden fraklı mesela Linnes hemen uyum sağlar alışmış sert futbola
Bora , sen de Arjantin Ligi'ni veteran ligi gibi yaptın :) Ben 2 3 maç canlı izledim, inan bizim ligden daha sert olduğu bölümler daha fazla.Ama bu Martinez hep yerde.

Balotellide ayni, adam yillarca kendini gelistiremiyor, Tarabta ayni.

Yasin, Emre gibi disiplinsiz oyuncudur Tarabt, potential var herifde onu yillarca gorduk Tottenham, QPR'da, ama Redknapp disiplinsiz bu diye lafini cikardi simdide kimse istemiyor dogal olarak. Bize gelse sirf sorun verecek bu herif.

Melo bidon seçilip piskopat şeklinde gelmişti. Bunlar aşılacak olaylar.26 yaşında daha ama çok fırsat tepti biz kendisi için müthiş bi patlama yeri oluruz. Tutarsa iyi fiyatada gider

Bora , sen de Arjantin Ligi'ni veteran ligi gibi yaptın :) Ben 2 3 maç canlı izledim, inan bizim ligden daha sert olduğu bölümler daha fazla.Ama bu Martinez hep yerde.
benim videolarda izlediğim çocukta bir artı göremedim Ben arfa sanıcak görende en fazla edeceği 3tür bunun o da maximum.Biz burda konuşurken beşiktaş boykoyu aldı zapataya zorluyo.bizim başımızdaki çok bilmişler ancak konuşur.

Mustafa Denizli'nin, henüz hazır bir görüntü vermeyen Martin Linnes'i Osmanlıspor karşısında yedek kulübesinde tutması bekleniyor. (Lig TV)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam haklı, Hepimiz Denayerin stoperde çok etkili olduğunu gördük, chedjou ile de uyum içindeler, futbolu bilen denayer saunmanın kanadında oynasın demez. Elimizde sağbek için 2 alternatif kalıyor Tarık ve Sabri, tamam ikisi de başarısız ama burada bence Sabri daha etkili Tarık'a kıyasla en azından geri dönüşlerde sürratli. Linnes avrupada da oynayamadığına göre Sabriyi küstürmemek gerekiyor, pat diye kesemezsin yani, en azından Lazio maçlarına kadar. Denizli de bunu yapıyor. Sitedeki genel yorumun aksine ben Denizlinin başarılı olduğunu düşünüyorum. En azından kondisyon yönünden iyi bir ivme kazanmaya başladık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt