- 3 Haziran 2015
- 57.960
- 67.229
- 4.143
Ayaal kulübün içine siçti'da haberiniz yok beyler. Bana burda Aysali savunmayin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim bekliyor kuşlar ve sabribence yeterince hazır görünüyordu
galatasaray fans @1905gsfans 53 sn.54 saniye önce
mustafa denizli'nin, henüz hazır bir görüntü vermeyen martin linnes'i osmanlıspor karşısında yedek kulübesinde tutması bekleniyor. (lig tv)
benitez forvetten önemli değil yapma.. pivot alınmazsa izle bu sezon ne vahim durumlara düşüyoruz Burak tek forvet oynuyamıyo umut saçmalıyo.. eli yüzü düzgün herhangi bir forvet fark yaratırBenitez forvet'ten daha önemli, ama forvet'te mutlaka alinmali. Cok karisik is.
Hadi be Dursun basgan, efsane ol, bas 8 milyonu bu cocuga.
bence yeterince hazır görünüyordu
GALATASARAY FANS @1905GSFANS 53 sn.54 saniye önce
Mustafa Denizli'nin, henüz hazır bir görüntü vermeyen Martin Linnes'i Osmanlıspor karşısında yedek kulübesinde tutması bekleniyor. (Lig TV)
Ayaal kulübün içine siçti'da haberiniz yok beyler. Bana burda Aysali savunmayin
işbecer hala uçakta mı arjantinden gelemedi adam![]()
Fazla çalistigi için Tatil almistir herif.
buenos aires geceleri bi ayri guzeldir
adam ne transferde nede kizlarda is beceremiyordur. skor yok mal herifdeHiç sorma....iyi Tango yapmistir fatih, arjantinli karilar çok saglam.
Dostum sence Gomez bizde Besiktas'ta oldugu gibi basarili olabilirmiydi? Net bir sekilde hayir. Gomez yillardir kanat'li sistemlerden faydalaniyor. Bayern'de Ribery ve Robben getirirdi topu, Gomez 5 metreden kaleye vururdu. Besiktas'ta durum hemen hemen ayni, attigi goller ortada.benitez forvetten önemli değil yapma.. pivot alınmazsa izle bu sezon ne vahim durumlara düşüyoruz Burak tek forvet oynuyamıyo umut saçmalıyo.. eli yüzü düzgün herhangi bir forvet fark yaratır