Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayaal kulübün içine siçti'da haberiniz yok beyler. Bana burda Aysali savunmayin

kizlar spalvis o kadarda iyi bir futbolcu degil.
ayrica
aabnin sattigi mal hic bir zaman baska takima deger katmamisdir

(bkn: Helenius, Augustinussen, Curth)

Bi ara Rade Pricayi satmislardi Sunderlande o da bi bok cikmadi

Son düzenleme:
bence yeterince hazır görünüyordu

GALATASARAY FANS ‏@1905GSFANS 53 sn.54 saniye önce
Mustafa Denizli'nin, henüz hazır bir görüntü vermeyen Martin Linnes'i Osmanlıspor karşısında yedek kulübesinde tutması bekleniyor. (Lig TV)

Mustafa Denizli'nin, henüz hazır bir görüntü vermeyen Martin Linnes'i Osmanlıspor karşısında yedek kulübesinde tutması bekleniyor. (Lig TV)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

galatasaray fans ‏@1905gsfans 53 sn.54 saniye önce
mustafa denizli'nin, henüz hazır bir görüntü vermeyen martin linnes'i osmanlıspor karşısında yedek kulübesinde tutması bekleniyor. (lig tv)
kim bekliyor kuşlar ve sabri

Benitez forvet'ten daha önemli, ama forvet'te mutlaka alinmali. Cok karisik is.

Hadi be Dursun basgan, efsane ol, bas 8 milyonu bu cocuga.
benitez forvetten önemli değil yapma.. pivot alınmazsa izle bu sezon ne vahim durumlara düşüyoruz Burak tek forvet oynuyamıyo umut saçmalıyo.. eli yüzü düzgün herhangi bir forvet fark yaratır

GALATASARAY FANS ‏@1905GSFANS 53 sn.54 saniye önce

gerçekse mustafanın o gözlerini bir güzel..

ceza suan bisey degistirmemeli, zaten cezayi yiyecez, bastirin transferleri cunku yaz transferi olacak gibi gozukmuyor artik.

Sabriden kurtulmamiz lazim yoksa linnesi zor oynatir denizlu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

en kötü naolkma ile kuweyke yi alırsın birisi kanat digeri pivot bunlar türkiye de iş yapar

Fatih Terim Galatasarayı 2. döneminde batıran teknik direktördür. Başarıları küçümsenemeceği gibi başarızılığıda küçümsenemez. 2. döneminde yapılan transferlerin haddi hsebı yok. Bilen biliyor. Milli takımın başına geçmeden yaptıkları ortada. Yönetilmeyi kabul etmeyen bir personel gibi davrandı. Bana göre Tükürdüğünü yaladı. Eleştirdiği ve söylendiği kendi kulübünü batıran apartoplar Fedesaryonun başına getirilip daha sonrada kendisininde adı geçtiği şike olaylarını örtbas eden Sayın Demirörenin tarafına geçerek Milli Takımın başına geçmiştir. Bir bakıma da parayı seçmiştir. Benim gözümde Emre Belezoğlundan daha değersizdir. Bu benim kendi şahsi düşüncemdir.

benitez forvetten önemli değil yapma.. pivot alınmazsa izle bu sezon ne vahim durumlara düşüyoruz Burak tek forvet oynuyamıyo umut saçmalıyo.. eli yüzü düzgün herhangi bir forvet fark yaratır
Dostum sence Gomez bizde Besiktas'ta oldugu gibi basarili olabilirmiydi? Net bir sekilde hayir. Gomez yillardir kanat'li sistemlerden faydalaniyor. Bayern'de Ribery ve Robben getirirdi topu, Gomez 5 metreden kaleye vururdu. Besiktas'ta durum hemen hemen ayni, attigi goller ortada.

Bizde peki Gomez'e topu kim tasiyacak mesela? Kanat oyuncumuz yok ki. Gomez Fiorentina'da bu yüzden basarili olamadi zaten, tipik italyan ve defansif futbol.

Önce kanat, sonra forvet. Sadece forvet gelirse maksimum verim alamayiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt