- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
element değil biz başardık kurtardık sizi çabasıuefanin bize gönderdigi yazida "1+1 men" diye bi tabir yokmus.
anlayacaginiz dursun yine bi yerlerinden element uydurdu.
Belani versin senin yüce rabbim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
element değil biz başardık kurtardık sizi çabasıuefanin bize gönderdigi yazida "1+1 men" diye bi tabir yokmus.
anlayacaginiz dursun yine bi yerlerinden element uydurdu.
Belani versin senin yüce rabbim...
Katilmiyorum. Herkes bizim türk oyuncular gibi degil. Hedefleri olan oyuncular paraya fln bakmaz. Örnegin Denayer'e de 3 versek kalmaz cocuk. Adamlar kariyer pesinde.
gökmen bu dönem fena değildelgadoyu aksam ilk gokmen soylemişti bu da dipnot olsun
kim söyledi
Böyle dar kafali üye son zamanlar pek görmemistim.
gol sevinci için 8m euro mu verelim ? bırakın bu işleri ya
bu dursun bi oyun yaptı ya dur bakalım,ortada bişey yokken saçmasalak konuştu.
Fatih hodjamla arda bunu bir güzel sevmemişlermiydi ne konuşuyor bu liseli fbli hala şımardı yineGazeteSaray @GazeteSaray 32 sn.32 saniye önce
Mehmet Demirkol:"Galatasaray her sene 17 Mayıs'da UEFA kupasını kutluyor.Dünyada bunun bir eşi benzeri daha var mı?"
buna noldu ya dayak istemye başladı
Kim diyor?konuyu açıyorum.1+1 men diye bişey yokmuş.
tavsiyeden falan söz etmişti.karar yok ,bişey yok. niye ortalıgı ayaga kaldırıyoArkadaşlar Dursun Özbek bize gelen yazıda böyle birşey var demedi yanılmıyorsam. Bizi incelemeye tabi tutan kurulun karar verecek olan üst kurula sunduğu mütalaa da böyle bir ceza talep edilmiş.