Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katilmiyorum. Herkes bizim türk oyuncular gibi degil. Hedefleri olan oyuncular paraya fln bakmaz. Örnegin Denayer'e de 3 versek kalmaz cocuk. Adamlar kariyer pesinde.

son senelerdir sampyonlar liginde oynadik bizim kulüpten avrupaya giden oyuncular var kariyeri icin bir basamak.
drogba sneijder, okadarda kücük duruma düsürmeyin herseyi. ozaman linnes niye geldi diyebiliriz.
senin düsünceyle oyuncu gelmez trye.

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Organı'ndan Galatasaray'a ulaştırılan yazıda, "18 Ocak 2016'da UEFA Kulüp Finansal Kurulu'nun kararı tarafımıza ulaşmıştır ve kurulumuza ulaşan karar neticesinde sizin için yargılama süreci başlamıştır. Talimatların 19. maddesi kapsamında, 29 Ocak 2016 tarihine kadar bu yargılamayla ilgili, elinizdeki belge ve bilgileri bize sunabilirsiniz. Şubat ayı içerisinde nihai karar verilecektir" denildi.

Sporx

Böyle dar kafali üye son zamanlar pek görmemistim.

ben de senin kadar ekonomi cahili birini görmedim adama kimse 5m euro vermiyor diyosun 8 verelim uefa ceza vermek için ugrasıyor ama zaten sen ve senin gibiler yüzünden buralara geldik o 7 buna 10 ver sonra nasıl baıtıyoruz

bu dursun bi oyun yaptı ya dur bakalım,ortada bişey yokken saçmasalak konuştu.

benitez olayını formica olayına çevirmeyin arjantinliler riskli transferlerdir şuan o riski alacak durumumuz yok ne vereceği belli olan adamlar almalıyız

konuyu açıyorum.1+1 men diye bişey yokmuş.

Arkadaşlar Dursun Özbek bize gelen yazıda böyle birşey var demedi yanılmıyorsam. Bizi incelemeye tabi tutan kurulun karar verecek olan üst kurula sunduğu mütalaa da böyle bir ceza talep edilmiş.

kendinizi en kötüye hazırlayın ya sonra küfür edip banlanacaksınız ceza gelirse

senelerdir GSimizi yediler, mevcut yönetimde son kursunu atmaya geldi.

Arkadaşlar Dursun Özbek bize gelen yazıda böyle birşey var demedi yanılmıyorsam. Bizi incelemeye tabi tutan kurulun karar verecek olan üst kurula sunduğu mütalaa da böyle bir ceza talep edilmiş.
tavsiyeden falan söz etmişti.karar yok ,bişey yok. niye ortalıgı ayaga kaldırıyo

dursunun amacı, direk transfer yasağı gelebilir dese geldiğinde herkes dursuna sövecek, 1+1 talep ediyor deyip transfer yasağına çevirdik diyecekler..... Medyada dursun başkanın büyük özverisi ile çevrildi diye servis edilecek. Taraftarda sahip çıkacak amacı bu.

ya her ne olursa olsun men cezası falan gelmiycek bence.dursunun gereksiz abartması var ,ortada karar yok bişey yok..ne boş yapıyon düdük?

her maç linnesi oynatmamak da lazım 4 maçın 3ünde linnes birinde sabri falan olsun, hazır olsun avrupa maçları için.linnes avrupada oynamıyor diye dedim.

a8346593985175d7d1d119291cc47fe5.jpg

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt